آموزش خامه کشی کیک

آموزش خامه کشی کیک

از کانال منوهای مطبخ در سایت مابانو

ابتدا یک کیک به سلیقه خودتون آماده کرده و.گذاشته کاملا سرد بشه
توسط یک خط کش بلند ارتفاع کیک رااندازه گرفته و دور،تادور کیک رااندازه زده و نصف میکنیم و به کمک خلال دندان اندازه زده
سپس به وسیله یک چاقوی بلند (بهتراست چاقوی مخصوص برش،کیک باشد,مریم: من همیشه از نخ دندون برای برش کیک استفاده میکنم )ازروی اندازه هایی که زدیم کیک رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم
من اینجا سه قسمت کردم
توجه داشته باشید اگر روی،کیک ناصافی داره صاف و مرتب کرده و روی کیک ناهمواری نداشته باشه
میتونید بعد برش زدن کیک از پشت کیکتون استفاده کنید بخاطر اینکه صافه
حالا کیک آماده خامه کشی هست
چاقوی مخصوص خامه کشی تهیه کرده
خانومایی که استند یا پایه گردان دارن از اون استفاده کنن که راحتتره وکیک روش میچرخه خانومایی هم که ندارن یه کاغذ روغنی رو که از هم جدا کردین بذارین کف ظرف بعد کیکو بذارین روش که وقتی کارتون تموم شد راحت از هم جداش کنین(مریم: برای اینکه ظرفی که کیک درونش هست کثیف نشه من چند تا کاغذ A4 رو برش میدم و میزارم زیر کیک و بعد از خامه کشی کاغذ ها رو در میارم )
من این مرحلشو عکس نگرفتم متاسفانه وفتی کیکتومو تقسیم کردین  یه قلمو رو بزنین تو ابمیوه ای که گفتم  وهمه ی سطح کیکتونو با اون نمدار کنید اینکار به نرم شدن کیکتون کمک میکنه
درین مرحله خامه زده شده فرم گرفته ما آمادس برای خامه کشی
زدن خامه:
اگرخامه قنادی هست که فقط گذاشته کمی ازحالت تگری خارج شده و بشه باهمزن زد ابتدا بادور کند ۲-۳ دقیقه وسپس بادور کند چنددقیقه میزنیم به محض رد افتادن ویسک بروی خامه دیگه خامه رو نزنید که تبدیل به کره میشه واما اگر خامه صبحانه باشه به ازای هر ۷۵ گرم خامه ۲۵ گرم پودر قند و ۱/۴ ق چ وانیل اضافه کرده و به همان ترتیب ابتدابادور کند وسپس تند خامه روزده تافرم بگیره اکنون خامه ما آمادس
یک لایه از کیکو بذارین رپشو باقیف خامه بریزید بعد صاف کنین هرچی خامتون بیشتر باشه خوشمزه تر میشه
بعدهم روی خامه رو میوه دلخواه بریزید یا اگه دوست داشتید گردو بزنید
این کارو برای لایه بعدی هم تکراز کنید
بعد لایه های کیک رو روی هم بذاربن وکمی فشار بدین میوهایی که گذاشتین روی کیک تز کنارکیکتون بیرون نزنه
حالا با چافو خامه کشی یه مقدار از خامه رو بزدازید و شروع به استر کشی کنید
تو این مرحله خیلی خامه رو ضخیم نگیرین یه لایه نازکتر باشه
بعد که استر کشی تموم شد بذارین یخچال تا خودشو بگیره این کار بهتون کمک میکنه که راحتر لایه دوم خامه رو بکشین
بعد کیکو بیرون بیارین ولایه دوم خامه رو با ضخامت بیشتر بزنید سعی کنید خیلی کاردو رو کیک فشار ندین که مجبور به دوباره پر کردنش باشین(مریم :هر بار میتونید پالت یا ابزار خامه کشی رو داخل اب داغ بزنید و کاملا خشکش کنید و دوباره خامه کشی کنید این باعث میشه سطح کار صاف تر بشه )
بعد از این مرحله هر طرحی که دوست دارین خامتونو با ماسوره تزیین کنید,برای دیزاین ژله بریلو گزینه خوبی هستش که با روش های مختلفی میتونید ازش استفاده کنید.
(مریم:بهتر کیک رو روز قبل درست کنید و استر کشی کرده و خامه کشی نهایی و دیزاین رو بزارید همون روزی که میخواید استفاده کنید.)
امیدوارم براتون مفید بوده باشه  شماهم شروع کنید تا اشکال کارتون گرفته شه

آموزش خامه کشی کیک

آموزش خامه کشی کیک

آموزش خامه کشی کیک

آموزش خامه کشی کیک

آموزش خامه کشی کیک

آموزش خامه کشی کیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *