ادویه پاپریکا در منزل

ادویه پاپریکا در منزل

توسط بانو مریم سادات بخش زیتون سایت مابانو

من به روش زیر ادویه پاپریکارو درست میکنم

فلفل دلمه ای قرمز رو امروزه میشه به راحتی از سبزی فروشیها خریداری کرد.
این فلفل در خیلی از کشور ها با نام کپسیکم شهرت داره.
من عاشق ادویه جاتم و به نظرم همه عطر و طعم غذای به درست استفاده کردن از ادویه جاته
پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم بعضی از این ادویه ها رو تو خونه درست کنیم
هم سالم و طبیعیه و هم طعم و عطرش کامل و عالیه
بریم سراغ یه ادویه ی عالی به اسم پاپریکا که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه

من از آماده اش خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود
فلفل مورد علاقه تون رو خریداری کنید.
من استفاده از فلفل دلمه ای رو توصیه میکنم چون در نهایت پاپریکای شما شیرین خواهد بوداینکه میگم شیرین نه اینکه فکر کنید به غذا طعم شیرینی میده ها نه منظورم اینه که تند نیست.
دیگه حتما تا به حال حداقل یک بار تو آشپزی یا سالادها از فلفل دلمه ای قرمز استفاده کردید و میدونید چه طعمی داره!
برای درست کردن یه شیشه ی کوچیک پاپریکا ۴ یا ۵ فلفل دلمه ای قرمز رو لازم دارید
برای خشک کردنش راه های زیادی هست
اولیش نور آفتابه که تو زمستون بعید میدونم بشه
دومیش روی بخاری یا جلوی بخاری هست

و اما راه سوم و راهی که من از شف طیبه یاد گرفتم و از زبان خودش هم مینویسم:
فلفلها رو حلقه ای خورد میکنیم
همینطور که گفتم من دونه های توی فلفل رو استفاده نمیکنم که تا اونجایی که ممکنه پودر پاپریکا تندی نداشته باشه
و کاملا شیرین باشه

حلقه های فلفل رو روی یک شبکه یا حتی شبکه خود فر قرار میدیم
من شبکه رو روی یک سینی که با فویل آلومینیوم پوشوندم میذارم که در هنگام پخت آبی که از فلفلها میچکه
روی فویل بریزه و بعدا در شستشو صرفه جویی کنم!
فر رو روی ۱۲۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم. اگر فر شما درجه ای از این پایین تر داره حتما از همون درجه استفاده کنید.

عنایت داشته باشید که هر چی درجه حرارت فر کمتر باشه در نهایت رنگ پاپریکا قرمزتر و خوشرنگتر خواهد بود
حالا سینی فلفل رو توی فر میذاریم به مدت ۳ ساعت
حالا کمتر یا بیشتر بسته به شرایط فر و همچنین سایز برش فلفلها (هر چی باریکتر برش بزنید زودتر آماده میشه)
زمانی آماده است که وقتی فلفل ها رو توی دست میگیرید ترد شده باشه

ادویه پاپریکا در منزل

کبابی کردن پاپریکا
فلفل دلمه ای قرمز روحلقه ای برش زده وروی صفحه توری فرچیده وحرارت فرروهم درپایین ترین درجه مثلا۱۲۰قرارمیدهیم به مدت ۲تا۳ساعت تازمانی که حالت تردوخشک شوندسپس اسیاب کرده ودرغذاهای ربی وسس استفاده میکنیم

2 comments

  • باسلام و خدا قوت به شما مدیریت محترم سایت و همکاران عزیزتان
    از بابت اینکه مقالات آموزشی خیلی خوب و با کیفیت تولید می کنید از شما سپاسگزاریم.
    برایتان موفقیت روز افزون از پروردگار یکتا آرزومندم!

    • بانو ادمین

      ممنون از شما امیدواریم به زودی اسپانسر بگیریم تا بتونیم به کارمون ادامه بدیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *