باقلوای شعیریه

باقلوای شعیریه توسط بانو فاطمه جلالی در سایت مابانو

با آموزش باقلوای شعیریه در خدمتتون هستم دوستی که اولین بار این شیرینی رو به من یاد داد میگفت در عراق این شیرینی به نام دهین به فراوانی وجود داره. فقط اونجا خیلی چربتر و شیرینتر آماده میشه. این ورژن رژیمی تره دهین هست

مواد لازم:
یک بسته شعیریه
کره ۵۰ گرم
نصف قوطی شیر عسل
گردوی خرد شده بمیزان دلخواه
پودر دارچین یک ق غ سر خالی
همینجا بگم که میتونین از خلال بادام،خلال پسته،پودر هل هم استفاده کنین. مواد داخلش کاملا سلیقه ایه

در مرحله اول یک بسته رشته رو در اندازه های یک انگشت خرد میکنیم. نیازی نیست کوتاه تر باشن چون در طی مراحل پخت رشته ها کاملا خرد میشن

باقلوا رشته ای

باقلوا رشته ای

باقلوا شعیریه

باقلوا شعیریه

حالا رشته ها رو در یک قابلمه ترجیحا مسی یا روحی لبه بلند بریزین. رشته ها در حین همزدن به بیرون پرتاب میشن.به مدت پنج دقیقه با شعله نسبتا کم هم بزنین تا تغییر رنگ بدن

photo_2015-03-17_14-25-22 photo_2015-03-17_14-25-24

حالا نصف قوطی شیر عسل رو بصورت دایره ای روی رشته ها بریزین و به سرعت هم بزنین تا همه رشته ها آغشته به شیر عسل بشن و زیرش رو خاموش کنین

طرز تهیه باقلوا شعیریه

طرز تهیه باقلوا شعیریه

در این مرحله پنجاه گرم کره آب شده رو به رشته ها اضافه کنین و طوری مخلوط کنین که همه جای رشته ها آغشته به کره بشن. پنج دقیقه دیگه رشته ها رو تفت بدین. الان وقتشه که پودر دارچین رو اضافه کنین و باز هم تفت بدین. وقتی رشته ها به این درجه رنگ برسن تفت دادن کافیه

یک ورق فویل آماده کنین و یک نایلون فریزر رو باز کرده و روش پهن کنین

طرز تهیه باقلوای عراقی

طرز تهیه باقلوای عراقی

حالا رشته ها رو بصورت یک مستطیل روی نایلون پهن کنین و روش گردو بریزین

طرز تهیه باقلوای عراقی

طرز تهیه باقلوای عراقی

photo_2015-03-17_14-25-33

رول شعیریه رو کامل ببندین و بزارین یک شب یا حدود ١٠ ساعت تو یخچال بمونه

photo_2015-03-17_14-25-39

ول رو به شکل دلخواه برش بزنین و تزیین کنین

photo_2015-03-17_14-25-41

این باقلوا خیلی خوشمزه و پر طرفداره.امیدوارم درست کنین و لذت ببرین

طرز تهیه باقلوا شعیریه

طرز تهیه باقلوا شعیریه

من به یک سوال خیلی متداول هم جواب میدم این رشته ها را از سوپرمارکتهای بزرگ تهیه فرمایید

29 comments

  • ابراهیمی

    باتشکر از آموزش خوبتان
    شما فرمودی نصف شیر عسل اضافه شه بقیه شیر چیکار کنیم در ضمن چیکار کنیم شیرینیش بیشتر شه . از بیرون که میخریم خیلی شیرینه

    • مونا

      عزیزم اگر کامل شیرعسلی رو بریزین هم شیرین تر میشه، خوشمزه تر هم میشه بعد من واسه یه بسته شعریه ١٠٠ گرم کره میزنم، تا حالا دارچین نزدم بدون داریچینشم فوق العاده میشه، باید ی بارم با دارچین امتحان کنم 💋

  • ابراهیمی

    لطفا باقلوا ی عربی هم آموزش بدین

  • پروانه

    باتشکر از آموزشتون واقعا با حوصله ونکته به نکته توضیح دادین هالان میخوام درست کنم وقتی خوردم فاتحه برای امواتتون میفرسم امید وارم همیشه در پناه خدا سلامت وخوشحال باشی ممنونم

  • پروانه

    باتشکر فراوان از آموزش باقلوا

  • زهرا

    چیکار کنیم ک باقلوا نرم نشه و ترد بمونه؟

  • سمرا

    سلام ممنون از اموزشتون من مادر بزرگم طرز تهیه این شیرینی رو دیده بود ولی خب نتونسته بود یاداشت برداری کنه و خیلی دلش میخواست این شیرینی رو یاد بگیرم مچکرم از بیان طرز تهیه ای شیرینی خوشمزه

  • فرخی

    با سلام میشه این شیرینی را بدون شیر عسلی و با شربت غلیظ زعفران تهیه کرد به همین روش رول

  • عاطفه

    شعیریه رو کجا داره؟ از کجا میتونم تهیه کنم؟

  • مدافع حرم

    سلام
    چکار کنیم باقلوامون نرم بشه؟؟؟
    خب وقتی بزاریم یخچال مثل سنگ میشه
    چطور برش بزنیم؟؟؟

  • ندا

    سلام چکار کنم باقلوام نرم بشه؟ هر دفعه درست میکنم رشته هاش سفت میمونه خرچ خرچ میکنه زیر دندون

  • زهرا

    سلام من یه بار درست کردم اینقدر سفت شد که قابل خوردن نبود دلیلش چیه؟

  • یک دوست

    من هم قم زندگی میکنم. برید گذر خان از اقای خلیفه بخرید

  • رضا

    سلام پخش باقلوا لبنانی در تهران،

  • حدیثه

    بجای این شیرعسلی های آماده میتونم عسل طبیعی و نصف لیوان شیر اضافه کنم؟؟؟؟

    • آریانا

      منم این سوالو دارم
      کسی هست حواب بده ؟
      آخه توشهرستان ما این ندل شیر عسلی نیست
      شیر عسل معمولی میشه زد ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *