بانت کیک پنیری

بانت کیک پنیری

توسط بانو سهیلا بخش دستپخت مامان در سایت مابانو

آرد ۲ و یک چهارم پ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل یک دوم ق چ
نمک یک پینچ
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
شکر یک و نیم پ
آب لیمو یک ق چ
رنده پوست لیمو کمی
ابتدا کره و پنیر رو با همزن خوب هم میزنیم تا نرم بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا مواد کاملا پفکی و سفید بشه بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .همراه با تخم مرغ ها وانیل و آب لیمو و رنده پوست لیمو رو هم اضافه میکنیم .در نهایت آرد و بیکینگ پودر و نمک رو که قبلا سه بار الک کردیم در چند مرحله به موادمان اضافه می کنیم و با لیسک موادمان رو فولد میکنیم.مایه کیک رو در قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم و به مدت یک ساعت در دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم.

دستور این کیک از دوست عزیزم اکرم جان هست

بانت کیک پنیری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *