ته چین کوبیده

ته چین کوبیده ارسال توسط بانو آیدا در سایت مابانو

ته چین کباب کوبیده
اول سه پیمانه برنج رو ابکش میکنیم بعد مواد گوشتی رواماده میکنیم (که شامل گوشت چرخ کرده:۲۰۰گرم پیازمتوسط رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه رو مخلوط کرده وخوب ماساژ میدیم تا چسبنده بشه )
بعد قالب رو خوب چرب کرده گوجه رو توی قالب میچینید بعد گوشت ها تون رو توی قالب صاف میکنید
دوقاشق ماست ودوقاشق روغن مایع ویک قاشق زعفران یک قاشق گلاب کمی هل مخلوط کنید تغریبا یک پیمانه از برنج ها رو اضافه کنید ومخلوط کنید (این ها مواد ته دیگ زعفرانیه)وروی گوشت ها بریزید وصاف کنید ودر اخر برنج های سفید رو بریزید وروش ۲۵گرم کره باز کنید همراه ۱/۴پیمانه اب روی برنج ها وبریزید
روی قالب رو فویل بکشید وداخل فر با درجه ۲۰۰وبه مدت یک ساعت قراردهید

photo_2015-04-05_18-16-13

photo_2015-04-05_18-16-16

photo_2015-04-05_18-16-22

photo_2015-04-05_18-16-19

photo_2015-04-05_18-16-08 photo_2015-04-05_18-16-11

 

4 comments

  • مطهره

    ادمین عزیز با سلام من این غذا رو با دستور شما درست کردم ظاهرش عالی شد اما گوشتش کامل نپخته ممنون میشم راهنمایی ام کنین،

    • بانو ادمین

      دوست عزیزم تکه های گوشتتان باید نازک باشد
      تقریبا من بیست نفر را میشناسم که از این دستور درست کرده اند وراضی بودند . پس احتمالا یا تکه های گوشتتان بزرگ بوده ویا درجه فرتان کمتر بوده و یا زمان پختتان کم بوده
      چون معمولا گرمای هر فر با دستگاه دیگر فرق می کند
      امیدوارم اینبار که درست کردید راضی باشید و عکسش را برای ما ارسال کنید

  • مریم

    سلام.تو چه نوع قالبی گذاشتینش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *