دسر عربی گل لیلیوم

دسر عربی گل لیلیوم

توسط بانو مریم سادات بخش زیتون سایت مابانو

مواد لازم:

شیر سه لیوان
پودر کرم کارامل یک بسته
شکر مقدار
کاپوجینو یک بسته
ژلاتین دو قاشق غذاخوری
بیسکوییت یک بسته
خامه صبحانه یک بسته
پودر نسکافه دو قاشق مرباخوری
پودر ژله الورا دو بسته
آب جوش ۲ لیوان
یک لیوان شیر

طرز تهیه:

ابتدا دسر عربی گل لیلیوم که شروع به درست کردن دسر شدم با یه کوچولو تغییرات برای این قالب شش لیوانه در ابتدا من سه لیوان شیر و با یک بسته پودر کرم کارامل روی حرارت گذاشتم و مقدار کمی شکر و یک بسته کاپوچینو اماده و دو ق غ ژلاتین بنماری شده بهش اضافه کردم و وقتی داغ شد خاموشش کرده داخل میکسر ریخته و یک بسته بیسکوییت پتی پور و یک بسته خامه صبحانه و دو ق م پودر نسکافه اضافه کرده و کاملا میکسش میکنیم و داخل قالب ریخته و به مدت پنج ساعت داخل یخچال قرار داده…. برای درست کردن گلبرگای دسر دو بسته پودر ژله الورا و با دو لیوان اب جوش مخلوط کرده و وقتی به دمای محیط رسید یک لیوان شیر و اضافه کرده و داخل یخچال گذاشته تا خودش و بگیره … روی یک کاغذ الگوی برگ گل کشیده و روی ژله انداخته و برش داده و مرتب روی دسر گذاشتم

دسر عربی گل لیلیوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *