دسر هندوانه

دسر هندوانه مخصوص شب یلدا یک هندوانه خشگل اما با طعمی متفاوت و زیبا

این ژۀه هندوانه بسیار راحته اما با دقت کامل انجام دهید

ابتدا سه ظرف انتخاب کنید در سه سایز که این ظرفها داخل هم بروند اما اگر دسته دار باشند خیلی بهتر است چون این ظرفها فقط باید داخل هم فرو روند اما نباید در دل هم بنشینند.

 

سه رنگ ژله داریم درست مانند سه رنگ هندوانه

چیپس شکلاتی

ایتدا ژله سبز را آماده کنید

یک بسته پودر ژۀه هندوانه را با دو لیوان آبجوش مخلوط کنید و در روی بخار کتری قرار دهید تا دانه های ریز آن کاملا باز شود و مایعی شفاف بدست آید این مایع را کنار گذارید تا کاملا خنک شود و به دمای محیط برسد . حالا که مایع ما خنک شد دو قاشق غذا خوری شیر اضافه کنید تا کمی این مایع کدر شود ( می توانید دو قاشق بستنی و یا دو قاشق خامه نیز اضافه کنید ودر داخل ظرف بزرگ قرار دهید) حالا قالب بزرگتر را درون قبلی قرار دهید و برای این که دو ظرف به یکدیگر نچسبد ته قالب دوم را چرب کنید و داخل قالب را یخ بریزید وقتی یخ داخل قالب می ریزید خنکی قالب باعث می شود تا ژله ی زیری سریع خودش را بگیرد .

وقتی ژله ی سبز خودش را گرفت یخ های داخل قالب دوم را در آورید کمی آبجوش داخل قالب بریزید اینکار باعث می شود فوری قالب دوم از روی قالب سبز خودش را جدا کند . حالا نوبت ژله ی سفید است .

پودر ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و در صورت تمایل یک لیوان بستنی اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی ژله تان کاملا خنک بود داخل قالب دوم بریزید اما درست مانند دفعه ی قبل ظرف سوم  را داخل آن قرار دهید و مجدد یخ داخل قالب قرار دهید .

و وقتی ژۀه سفید هم خودش را گرفت ژله قرمز را بریزید می توانید پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و یک لیوانم آب هندوانه درست کنید و داخل ژله سفید بریزید و اجازه دهید بعد از نیم ساعت که خودش را کمی گرفت چیپس شکلاتی ها را به صورت اتفاقی داخل ژله بریزید.

ممنون از خانم ماریا به خاطر ارسال عکس ( مابانو )

One comment

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *