دکوپاژ روی شمع

دکوپاژ روی شمع

دکوپاژ با دستمال کاغذی طرح دار

قسمتی از طرح دستمال را کامل دوربری میکنیم. شمع رو از قبل چربی گیری کرده گلس مدیوم میزنیم.طرح را روی سطح شمع قرار داده با چسب dm5  یا با چسب چوب رقیق شده با آب و قلم موی نرم از وسط دستمال به سمت کناره ها چسب میزنیم . مواظبیم دستمال پاره نشه و هوایی زیر دستمال نمونه. ومیزاریم تا کامل خشک شه . میتونیم برای فیکس کردن از اسپری کلیر استفاده کنیم.

دکوپاژ روی شمع

دکوپاژ روی شمع

ترنسفر
ورقه های برچسب که دولایه هستند لایه نایلونی که طرح روشونه و یک لایه زیرین کاغذی که جدا میشه

شمع ساده رو چربی گیری کرده گلس مدیوم میزنیم‌. بعد از خشک شدن ترنسفر را که از قبل داخل اب انداخته ایم روی شمع گذاشته کاغذ را از زیرش برمیداریم . با یک تکه دستمال روی ترنسفر را میکشیم تا هیچ هوایی
زیرش نماند.

 

مهم و اساسی درمورد شمع سازی

.۱ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﻣﺤﻞ ﻣﻨﺎﺳﺒﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﺳﺎﺧﺖ ﺷﻤﻊ ﻣﻰ ﺑﺎﺷﺪ ﺯﻳﺮﺍ ﻭﺳﺎﻳﻞ
ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻴﺎﺯ ﺍﺑﺘﺪﺍﻳﻰ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻳﺎﻓﺖ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ , ﺑﺸﺮﻃﻰ ﮐﻪ ﻧﮑﺎﺕ ﺍﻳﻤﻨﻰ ﺭﺍ
ﺭﻋﺎﻳﺖ ﻧﻤﺎﻳﻴﺪ . ﺗﻌﺪﺍﺩﻯ ﻭﺭﻗﻪ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﻯ ﮐﻒ ﺯﻣﻴﻦ ﻭ ﺳﻄﺢ
ﮐﺎﺭﺗﺎﻥ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺍﮔﺮ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ ,ﺑﺘﻮﺍﻧﻴﺪ ﺑﺮﺍﺣﺘﻰ ﺁﻧﺮﺍ
ﺑﺮﺩﺍﺭﻳﺪ . ﺯﻳﺮﺍ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﮐﻒ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﻟﻐﺰﻧﺪﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ .
ﮐﻒ ﻗﺎﻟﺒﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﺠﺪﺩ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﮐﺎﻏﺬﻯ ﭘﺎﮎ ﮐﻨﻴﺪ
. ﺑﺪﻳﻦ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﮐﻪ ﮐﻤﻰ ﺭﻭﻯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﻭ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻨﻬﺎﻯ ﺑﺎﻗﻰ
ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺭﺍ ﭘﺎﮎ ﮐﻨﻴﺪ .
.۲ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻧﻘﻄﻪ ﺫﻭﺏ ﭘﺎﻳﻴﻨﻰ ﺩﺍﺭﺩﻭ ﺍﮔﺮ ﺯﻳﺎﺩ ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﺪ
ﺷﻌﻠﻪ ﻭﺭ ﺷﻮﺩ . ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺑﺎ ﺍﺣﺘﻴﺎﻁ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﻴﺪ ﻭ ﻫﺮ ﮔﺰ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ
ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﻭﻯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﮕﺬﺍﺭﻳﺪ . ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻭ ﺍﻳﻤﻦ ﺗﺮﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﺑﺮﺍﻯ
ﺫﻭﺏ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﻭﺵ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﻯ ﻳﻌﻨﻰ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻏﻴﺮ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﺍﺳﺖ . ﻣﻰ
ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﺩﻣﺎﻯ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﺍﻫﻢ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﺳﻨﺞ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﮐﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ
۸۵ ﺩﺭﺟﻪ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﻧﺮﻭﺩ .
ﺍﮔﺮ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺁﺗﺶ ﮔﺮﻓﺖ , ﺭﻭﻯ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺑﻮﺳﻴﻠﻪ ﻳﮏ ﺣﻮﻟﻪ ﻣﺮﻃﻮﺏ
ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﻴﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺧﻔﻪ ﮐﻨﻴﺪ . ﻫﺮﮔﺰ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺀﺏ ﺧﺎﻣﻮﺵ
ﻧﮑﻨﻴﺪ ﺯﻳﺮﺍ ﺑﺎﻋﺚ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ﮐﻪ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺷﻌﻠﻪ ﻭﺭ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ
ﭘﺨﺶ ﺷﻮﺩ .
.۳ﺍﮔﺮ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺍﺯ ﻳﮏ ﻗﺎﻟﺐ ﺟﺪﻳﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻴﺪ , ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﻭﺯﻥ
ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻴﺎﺯ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﮐﻨﻴﺪ ,. ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻗﺎﻟﺐ ﻣﻮﺭﺩ
ﻧﻈﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭘﺮ ﮐﻨﻴﺪ ﺳﭙﺲ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻳﮏ ﻇﺮﻑ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮔﻴﺮﻯ
ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ , ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻭﺯﻥ ﺀﺏ , ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻧﻴﺎﺯ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺩﺍﺷﺖ .ﻣﺜﻼ ﺑﺮﺍﻯ
ﺻﺪ ﻣﻴﻠﻰ ﻟﻴﺘﺮ ﺁﺏ , ﺻﺪ ﮔﺮﻡ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻧﻴﺎﺯ ﺩﺍﺭﻳﺪ .
.۴ ﺑﺮﺍﻯ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﺭﻧﮓ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ , ﻳﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﻯ ﺍﺯ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﺍ
ﺭﻭﻯ ﻳﮏ ﺗﮑﻪ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﻰ ﻳﺎ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ , ﭼﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﻴﺪ
ﺗﺎ ﺑﮕﻴﺮﺩ ﻭ ﺭﻧﮓ ﺍﺻﻠﻰ ﺭﺍ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ , ﺍﮔﺮ ﮐﻤﺮﻧﮓ ﺑﻮﺩ ﮐﻤﻰ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺭﻧﮓ ﺑﻪ
ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻣﺬﺍﺑﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻴﺪ
.۵ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﺩﺭ ﺷﻤﻌﻬﺎﻯ ﻗﺎﻟﺒﻰ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺳﺮ ﺷﻤﻊ
ﺷﻤﺎﺳﺖ , ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺳﻮﺭﺍﺧﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻥ
ﻓﻴﺘﻴﻠﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ .ﺍﮔﺮ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﻣﻴﺦ ﻓﻠﺰﻯ ﻭ ﭼﮑﺶ ﻣﻨﻔﺬ
ﻋﺒﻮﺭ ﻓﻴﺘﻴﻠﻪ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﮐﻨﻴﺪ .
ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﮐﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺗﻪ ﺷﻤﻊ ﮐﻤﻰ ﮔﻮﺩ
ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﺩﻯ ﻻ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﺑﺎ ﮐﻤﻰ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻣﺬﺍﺏ ﭘﺮ ﮐﻨﻴﺪ .
ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﻯ ﺻﺎﻑ ﮐﺮﺩﻥ ﺗﻪ ﺷﻤﻊ ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﮐﻒ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺍﻯ ﺭﺍ ﺑﺎ
ﻭﺭﻕ ﻓﻮﻳﻞ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﻴﺪ ﻭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﻰ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﻫﻴﺪﻭ ﺳﭙﺲ ﮐﻒ
ﺷﻤﻊ ﺭﺍ ﭼﻨﺪ ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺭﻭﻯ ﻓﻮﻳﻞ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ ﺗﺎ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﮐﻤﻰ ﺫﻭﺏ ﺷﻮﺩ ﻭ
ﮐﻒ ﺷﻤﻊ ﺻﺎﻑ ﺷﻮﺩ . ﺍﺯ ﺳﻴﻨﻰ ﻓﻠﺰﻯ ﻫﻢ ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻴﺪ .
.۶ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﻤﻊ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻨﻬﺎ ﻭ ﺍﺳﺎﻧﺴﻬﺎﻯ ﻣﻌﻄﺮ ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ
ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻴﺪ , ﺣﺪﻭﺩ ﭘﻨﺞ ﻗﻄﺮﻩ ﺑﺮﺍﻯ ﺻﺪ ﮔﺮﻡ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﮐﺎﻓﻴﺴﺖ ﮐﻪ
ﺩﻗﻴﻘﺎ ﺯﻣﺎﻧﻰ ﮐﻪ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﻯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﻣﻰ ﺩﺍﺭﻳﺪ , ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻴﺪ .
.۷ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻓﻴﺘﻴﻠﻪ ﺷﻤﻌﻬﺎﻯ ﺧﺎﻧﮕﻰ ﺭﺍ ﺣﺪﻭﺩ ﻳﮑﺴﺎﻧﺖ ﻗﻴﭽﻰ ﮐﻨﻴﺪ ,ﺗﺎ ﺍﺯ
ﺍﻳﺠﺎﺩ ﺷﻌﻠﻪ ﺑﻠﻨﺪ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﻯ ﺷﻮﺩﻭ ﺷﻤﻊ ﺩﻭﺩ ﻧﮑﻨﺪ . ﺍﮔﺮ ﺷﻌﻠﻪ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺷﺪ
ﻭ ﻓﻴﺘﻴﻠﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﻮﺿﭽﻪ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﻏﻮﻃﻪ ﻭﺭ ﺷﺪ , ﮐﻤﻰ
ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﻮﺿﭽﻪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﺣﺘﻴﺎﻁ ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ
ﮐﺎﻏﺬﻯ ﺧﺎﻟﻰ ﮐﻨﻴﺪ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *