سمبوسه با سس انبه

سمبوسه با سس انبه

بانو مریم سادات بخش زیتون سایت مابانو

مواد لازم

۲ قاشق غذاخوری پودر انبه
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
یک چهارم پیمانه سرکه
آب : به میزان لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه

رب گوجه فرنگی – پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد وبعد حرارت را کم کنید و همش بزنید تا لعاب بدهد و مقداری غلیظ شود این سس بعد از خنک شدن سفت تر میشود و میتوانید با چند برابر کردن مواد سس انبه ی بیشتری درست کنید و تا دو ماه در یخچال در ظرف در بسته میتوانید نگهدارید ،

سس انبه را با انواع کوکو ها ، ماکارانی ، ساندویچ مرغ، فلافل و سمبوسه و بورک و غذاهای نونی میتوانید استفاده کنید
سس انبه را اکثرا تند درست میکنند که میزان فلفل سیاه یا قرمزی که استفاده میکنید به خودتون بستگی داره و بدون رب گوجه فرنگی هم میتوانید آن را درست کنید که رنگ سس شما تقریبا زرد تیره میشود و رنگ سس به دلخواه شماست که قرمز باشه یا زرد تیره

سمبوسه با سس انبه

سمبوسه با سس انبه

سمبوسه با سس انبه

مواد میانی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی آب پز ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
نان لواش ۶ عدد
تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

 

پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.
*. سپس نمک و زردچوبه و فلفل و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می ریزیم و گوشت را می پزیم.
*. ( سمبوسه معمولن تند است و فلفل آن را طبق ذائقه خودتان باید اضافه کنید.)
*. سیب زمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه می کنیم.
*. ( من از جعفری خشک استفاده کردم) در صورت تمایل می توانید از قارچ هم استفاده کنید.
*. نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد به صورت نوارهای باریکی می بریم.
*. در ابتدا ی نوار از مایه سمبوسه روی نان می گذاریم و بصورت مخروظی آنها را می پیچیم.
*. در ظرف گودی روغن می ریزم و وقتی داغ شد سمبوسه ها را در آن سرخ می کنیم.
*. برای سبزی سمبوسه می توانید از سبزی های معطر هم استفاده کنید.
*. همینطور اگر تخم گشنیز به آن اضافه کنید خوشمزه و معطر می شود.
*. با ۶ عدد نان لواش ۱۸ عدد سمبوسه درست می شود.

 

سمبوسه روبارسپی های مختلف درست میکنندحتی دربعضی مناطق خوزستان درمایه سمبوسه کمی تمرهندی صاف شده هم اضافه میکنن این بستگی به ذائقه شماداره

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *