سوپ ازوگلین

سوپ ازوگلین

توسط بانو نسرین بخش  زیتون سایت مابانو

دال عدس ۱ لیوان

بلغور ۱/۴ لیوان

نمک،فلفل بمیزان لازم

رب ۱ ق غ

آبلیمو ۲ ق غ

روغن ۲ ق غ

پیاز ۱ عدد

نعنا خشک مقداری

ابتدا پیاز رو پوست گرفته و شسته رنده میکنیم و داخل قابلمه ریخته و روغن اضافه کرده تفت میدهیم بعد رب و نمک و فلفل را اضافه کرده ی چند تفت میدهیم بعد دال عدس و بلغور را شسته همراه ۷ لیوان اب با حرارت ملایم میزاریم تا بپزه و غلیظ بشه(نیم ساعت زمان لازمه)

 

بعد اینکه پخت آبلیمو را اضافه کرده از حرارت برداشته توی عذاساز ریخته و میکس میکنیم توی ظرف سرو ریخته با نعنا و فلفل تزیین میکنیم .

هنگام سرو از آبلیمو تازه استفاده میکن

رسپی از استاد گندم بانو …

سوپ ازوگلین

پ.ن

سوپ راحت و سریعی هستش
طعمش خوبه من به عنوان چاشنی آبغوره زدم و نعنا رو هم آخرش اضافه کردم داخل خود سوپ .همیشه ترکیب آبغوره و نعنا عالی میشه،سوپش قوام داره و غلیظه در کل خوشمزه ست

8 comments

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *