شارلوت ژله ای

طرز تهیه شارلوت ژله ای بسیار خوشمزه و مجلسی

توسط مامان سپهر بخش آشپزی شیرین در سایت مابانو

ابتدا ژله رولی درست کردم با طعم انگور که بنفش بود . بعد داخل یه کاسه شیشه ای رول ها رو مرتب چیدم. یه ژله با رنگ روشنتر (مال من آناناس بود) به روش معمول درست میکنیم و روی رول ها داخل کاسه میریزیم البته لایه لایه و کم کم میریزیم . وقتی لایه اول گرفت یه ربع کافیه. بعد بقیه ژله رو به مرور میریزیم چون اگه تمام ژله رو یکباره خالی کنیم رولها از جاشون کنده میشن و روی ژله شناور میشن.
وقتی ژله رو از قالب درآوردم. اطرافش رو با بریلو طرح کشیدم و شکلات چیپسی توت فرنگی گذاشتم.
دستور ژله رولی
مواد لازم :  ژله در رنگ دلخواه  ۱ بسته
بستنی وانیلی  ۱/۲ لیوان

طرز تهیه :

در ابتدای کار یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
ژله حل شده رو روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود.جوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نمونده باشه و ژله کاملا یکدست بشه.
کمی صبر کنید تا ژله یه کم سرد بشه(خیلی صبر نکنید همینکه از دمای جوش اولیه بیفته و فقط داغ بشه کافیه). حالا بستنی رو اضافه کنید. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج کنید و بزارید داخل ژله.
آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید. همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه. زیاد هم هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو رنگ نمیشه.
یه سینی به ابعاد ۳۰سانت رو انتخاب کنید و کفش رو سلفون بکشید و روی سلفون رو چرب کنید.حالا ژله رو بریزید داخلش به ضخامت نیم سانت تا ۸میلیمتر(کمتر از یک سانت) و بزارید داخل یخچال…بسته به سرمای یخچال از ۲۵دقیقه تا۴۰دقیقه زمان میبره .ژله باید طوری باشه که کاملا سفت نشده باشه یعنی حالت نرم و لزج داشته باشه.
ژله رو از یخچال بیرون آورده با استفاده از چاقویکه توی آب داغ گرمش کردیم دور ژله رو میبریم که از قالب جدا شود. بعد روی یک سطح صاف قرار میدهیم.
حالا نوارهای دو سانتی رو ژله بکشید . آروم شروع به رول کردنش کنید و سریع بزارید داخل یخچال.
یک ساعت صبر کنید تا ژله کاملا ببنده!

این ژله بسیار راحت تهیه میشه و خیلی نسبت به ژله عادی زمان و زحمت کمتری داره
به جای بستنی وانیلی میشه از بستنی رنگی مثل توت فرنگی یا موز هم استفاده کنید.
اندازه ظرف خیلی مهمه چون ضخامت تو این ژله مهمه اگه زیادتر یا کمتر از یک سانت باشه ژله میشکنه
زیاد هم نزدن بستنی خیلی مهمه چون اگه زیاد  هم بزنی بستنی کامل در ژله حل میشه و دو رنگ نمیشه

شارلوت ژله ای

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *