شیرینی انگشتی شعریه

شیرینی انگشتی شعریه

یه اموزش خوشمزه دیگه با شعریه

مواد لازم:
یک بسته شعریه
شیر عسلی ۱۵۰ گرم
کره سی گرم
شکلات آب شده ۵۰ گرم
پسته کوبیده شده ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ قاشق
هل کوبیده شده ۱ ق چ

شعریه ها را داخل یک ظرف تفلون بلند خرد کنید و روی حرارت ملایم دایم هم بزنید بعد از حرارت ملایم که به شعریه آمد
حدودا ۲ دقیقه بعد کره را به آن اضافه می کنیم
و هم بزنید تا کمی رنگش تغییر کند
بعد از اینکه کره کاملا آب شد حالا گلاب و هل را اضافه کنید به همراه شیر عسلی و مدام هم بزنید

وقتی مواد خوب مخلوط شدن زیر آن را خاموش کنید
و مواد را داخل یک سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کرده اید می ریزید و کاملا یک دست میکنید
و داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد
حالا شکلات را به روش بن ماری آب کنید و شعریه ها را به اندازه دلخواه برش بزنید و کمی داخل شکلات آب شده فرو کنید و سپس با پودر پسته تزیین کنید

شیرینی انگشتی شعریه

این هم یک نمونه دیگه از قالب در آوردن

شعریه قالبی

نکته برای قالبی باید شیرعسلی رو کمتر بزنید تا شل نشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *