شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی

مواد لازم
۱۵۰ گرم کره، هم دمای اتاق
۲ تخم مرغ
وانیل
۵ گرم بکینگ پودر
۱ پیمانه پودر قند
۲ونیم الی ۳ پیمانه آرد
مارمالاد دلخواه

طرز تهیه
کره، تخم مرغ ها و پودر قند رو خوب با همزن بزنین، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو با کنترل اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه. داخل سلفون بزارین و نیم ساعت بزارین یخچال.
حالا روی میز، کمی آرد بپاشین و خمیر رو به ضخامت ۵-۶ سانتیمتر، با وردنه باز کنین و با کاترهای دلخواه ببرین.در فر گرم شده ۱۷۰ درجه نزدیک ۱۰ دقیقه بپزین.روی شیرینی ها که کمی سرد شدن، مارمالاد یا شکلات بمالین و روی هم قرار بدید.
میتونین بعدش پودر قند هم الک کنید .

شیرینی مارمالادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *