طرز تهیه آلبالو پلو

طرز تهیه آلبالو پلو

توسط بانو الهه بخش زیتون سایت مابانو

البالو هسته گرفته ۲لیوان
شکر ۱لیوان
برنج ۴پیمانه
زعفران به مقدار لازم
مرغ (من یک سینه ویک ران استفاده کردم
پیاز ۱عدد
خلال پسته وبادام برای تزیین در صورت دلخواه

برنج را شسته و آن را با نمک خیس کنید. هسته آلبالو را گرفته ، شکر را روی آن بریزید و سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد از ۱۰ دقیقه آن را از روی حرارت بردارید تا رنگش تیره نشود. آلبالوی پخته را از صافی رد کنید. شربت آن را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و کمی غلیظ شود و در صورت اضافه بودن شربت، در موارد دیگرهم می توانید از آن استفاده کنید.
مرغ را با پیاز، نصف زعفران حل شده ، نمک و یک لیوان آب بپزید تا به مقدار یک فنجان آب مرغ باقی بماند. استخوانهای مرغ را از گوشت آن جدا کنید و گوشت آن را تکه تکه کنید. برنج را آبکش کنید. سعی کنید مغز برنج زیاد نپزد. در قابلمه کمی روغن بریزید. حتما از سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید چون شیره البالو باعث میشه ته دیگ زود بسوزه وبرنجتون بوی سختگی بده برنج را با آلبالو لابلای هم بریزید و یک کفگیر از آلبالو ها را کنار بگذارید که بعداً صرف تزئین روی برنج کنید. مقداری روغن داغ را با آب مرغ روی برنج اضافه کنید. خلال بادام را شسته و کنار آلبالو پلو بریزید.

برنج باید با حرارت ملایم دم بکشد و ده تا پانزده دقیقه قبل از دم کشیدن کامل برنج، مقداری ازشربت آلبالو و خلال پسته را هم به برنج اضافه کنید.
سپس برنج را در دیس کشیده روی آن را با گوشت مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و بقیه زعفران حل شده ، خلال بادام و پسته تزئین کنید.

طرز پخت آلبالو پلو

ممنونم‌دوستای‌مهربون‌وعزیزم
البالوروهسته‌بگیرین‌باچندتاقاشق
شکرروی‌حرارت‌ملایم‌بزارین‌یه‌کمی
بجوشه.اب‌خودالبالوکه‌روبه‌غلظت
رفت‌زیرشو‌خاموش‌کنین
کوفته‌قلقلی‌درست‌کنین‌توروغن‌سرخ
کنین‌.والبالو‌وقلقلی‌هارولابه‌لای‌برنج
اب‌کش‌شده‌بریزین‌وبزارین‌دم‌بکشه
به‌همین‌راحتی.خیلی‌هم‌خوشمزست

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *