طرز تهیه باقلوا عربی شعریه

طرز تهیه باقلوا عربی شعریه

رشته شعریه یک بسته
پنجاه گرم کره
پنجاه گرم روغن
پودر هل پودر دارچین
گلاب پنجاه میلی لیتر
شیر عسلی
مغز پسته یا گردو
ابتدا رشته ها رو خرد گنید با کره و روغن تفت بدید تا رنگش طلایی بشه
ولی نسوزه
بعد پودر هل و دارچین و مغزها رو بزیزید دوباره تفت بدید
اخر سر نصف شیر عسلی با گلا ب بریزید
تا رشته مغز پخت بشن و مواد انسجام پیدا کنه
تو قالب بریزید و بعد نیم ساعت قابل خوردنه
پیشنهاد میکنم قالبای کوچیک عین مال برشتوک بریزید
چون خیلی سنگینه و خوشمزه
ولی من داخل قالب بزرگ ریختم و ابتدا کف قالب شکلات سفیده ذوب شده و رنگ شده ریختم وقتی خودشو گرفت باقلوارو ریختم.

طرز تهیه باقلوا عربی شعریه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *