طرز تهیه حلوا زنجبیلی

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

توسط بانو سهیلا در بخش هنر آشپزی در سایت مابانو

آرد سه کیلو
آرد برنج یک کیلو
کره ۵۰۰گرم
پودر قند ۵۰۰گرم
روغن به اندازه لازم
پودر زنجبیل به اندازه لازم

دوتا نکته هست که بهتر بگم اون هم مقدار زنجبیل و روغن که زنجبیلها باهم فرق میکنن اگه زنجبیل خوب باشه کمتر استفاده میکنیم و اگه خوب نبود یمقدار زیاد باید هنگام مخلوط کردن تست کنیم ببینیم مقدارش اندازه هست یا نه؟ درمورد روغن هم باید بگم که کم کم آخر کار باید اضافه کنیم چون چون این حلوا رو آخر کار باید یکم بکوبیم تا روغن پس بده پس مقدار روغن رو خودمون باید اندازه اش رو بدست بیاریم، روغن نباید کم باشه چون حلوا خشک میشه موقع از قالب درآوردن میشکنه زیاد هم نباید روغنش زیاد باشه،

طرز تهیه :

ابتدا آرد رو الک میکنیم و در ماهیتابه مناسب با حرارت کم تفتش میدیم رنگ آرد نباید تغییر کنه، تا نیمه کار همینطور ادامه میدیم بعد کره ها رو اضافه میکنیم با کره تفت میدیم بعد از اضافه کردن کره آرد گلوله گلوله میشه بهتره تو این مرحله آرد رو الک میکنیم وبا قاشق گلوله های آرد رو داخل الکل باز میکنیم باقی مانده این گلوله ها که یکم سفت هستن رو تو یه ظرف میریزیم میذاریم کنار تا بعد بگم چیکار کنید، به همین صورت همه آرد و الک میکنیم بعد از اتمام کار گلوله‌های باقی مانده رو تو آسیاب میریزیم و آسیاب میکنیم دوباره الک میکنیم روی بقیه مواد اینجوری آرد مون رو هم دور نمیریزیم بعد دوباره روی شعله کم تفتش میدیم تا خامی آرد کلا خارج بشه بعد از این مرحله آرد برنج رو اضافه میکنیم و حدود ۲۰دقیقه تا نیم ساعت دوباره تفت میدهیم حالا میرسیم به اضافه کردن پودر قند و زنجبیل، زیر شعله را خیلی کم میکنیم و پودر قند رو روی مواد کم کم الک میکنیم و مخلوط میکنیم چون پودر قند گلوله گلوله میشه بهتره که کم کم به موادمون اضافه بشه و الک بشه، بعد پودر زنجبیل رو اضافه میکنیم و موادمون رو خوب مخلوط میکنیم تو این مرحله حلوا رو تست کنید ببینید مقدار زنجبیل اندازه هست یا نه؟ اگه اندازه بود روغن رو بهش اضافه میکنیم اگه هم نه یمقدار دیگه پودر زنجبیل اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم، بعد روغن رو هم کم کم به موادمون اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم، حالا از روی حرارت برمیداریم و روی یک سفره تمیز میریزیم و به اندازه دو سانت پهن میکنیم روی دیگه سفره رو روی مواد برمیگردونیم و با کف دست روی مواد میکوبیم چون مواد داغ هست بهتره یک پارچه ای هم روش بندازین تا دستتون نسوزه یکم با کف دست بکوبید کافیه با این کار سطح حلوا هم صاف میشه و برای قالب زدن خوبه، حالا با قالبهای کوچک حلوا رو قالب بزنید و تو سینی بچینید، وقتی تمام سطح صاف رو قالب زدید باقی مانده حلوا رو دوباره تو ماهیتابتون بریزید روی شعله یکم داغش کنید و مثل مرحله قبل کار رو تا اتمام حلوا تکرار کنید، در آخر هم میتونید یکم شکر رو تو آب حل کنید روی شعله یکم حرارت بدید بعد با قلمو یا یک قاشق چایخوری روی حلواهاتون بزنید و با پودر نارگیل و گل محمدی و اگه پودر پسته داشتین با پودر پسته تزیین کنید و بعد تو ظرفهای مورد نظرتون بچینید و نوش جان کنید.

دوستان با این مقدار مواد وبا این قالبهایی که دیدین من قالب زدم برای ۵۰۰نفر میتونید حلوا درست کنید.

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

6 comments

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *