طرز تهیه خورشت تره فرنگی

طرز تهیه خورشت تره فرنگی

توسط بانو نسرین دوست هنرمند بخش زیتون سایت مابانو

خورشت تره فرنگی
برای ۶ نفر:
ـ گوشت خورشی، نیم کیلوگرم
ـ تره‌فرنگی، ۶ عدد متوسط
ـ جعفری، نیم کیلوگرم
ـ پیاز، یک عدد بزرگ
ـ روغن مایع،گ
ـ‌ آبغوره
ـ رب گوجه‌فرنگی، یک قاشق سوپ‌خوری
ـ نمک و فلفل به مقدار کافی
ـ زردچوبه، نصف قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
۱ ـ گوشت‌های تکه شده را شسته و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. از طرف دیگر، پیازها را نیز به صورت خلالی خرد کنید.
۲ ـ قابلمه‌ای آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. پس از آن، پیاز خلالی شده را در روغن بریزید تا طلایی رنگ شود، سپس زردچوبه را اضافه کرده و همراه با پیاز حرارت دهید.
۳ ـ حالا موقع اضافه کردن گوشت است. پس از آنکه تکه‌های گوشت را نیز در پیاز داغ و زردچوبه تفت دادید، حدود ۲ یا ۳ لیوان آب به مخلوط گوشت و پیاز سرخ شده اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد.
۴ ـ در این فاصله زمانی، جعفری را پاک کرده و پس از شستن به صورت ریز خرد کنید، سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و پس از داغ شدن روغن، جعفری خردشده را در آن تفت دهید. پس از آن، تره‌فرنگی‌ها را شسته و ساقه را از برگ‌ها جدا کنید.
سپس ساقه سفیدرنگ تره‌فرنگی‌ها را به قطعات ۳ سانتی‌‌متری حلقه‌حلقه کنید. حالا تره‌فرنگی خرد شده را به جعفری تفت داده شده اضافه کرده و چند دقیقه حرارت دهید.
۵ ـ پس از آن، مخلوط جعفری و تره‌فرنگی را به گوشت پخته اضافه کنید. از طرف دیگر رب را در کاسه فلزی کوچکی با مقداری روغن، کمی تفت داده و سپس به این مخلوط اضافه کنید.
نکته: با تفت دادن رب در روغن، هم طعم خامی آن گرفته می‌شود و هم رنگ رب در غذا بیشتر خواهد شد.
۶ ـ پس از اینکه رب را به غذا اضافه کردید، زیر شعله اجاق گاز را کم کنید و بگذارید خورش آهسته جوشیده و جا بیفتد. البته در اواخر پخت خورش، آبغوره را نیز اضافه کنید و پس از آنکه چند جوش خورد، خورش را در ظرف موردنظر کشیده و همراه برنج سرو کنید.
نکته: این خورش را با مرغ نیز می‌توانید درست کنید که البته روش پخت آن با روش قبلی تفاوتی نمی‌کند؛ فقط به جای گوشت از مرغ استفاده می‌شود. البته اگر فیله مرغ باشد، بهتر است.

طرز تهیه خورشت تره فرنگی

پ.ن
برای اولین بار بود که من این خورشت رو درست کردم و زود عکس گرفتم تا با شما تجربه مو شیر کنم عذرر خواهم که بدون  تزیینه

خوووب از لحاظ طعم و مزه اگه بخوام بگم یه جورایب شبیه خورشت کرفس خودمونه منتها طعم خود تره فرنگی کاملا حس میشه ترشیه آبغوره خیلی خوشمزه ش میکنه
من تره فرنگی ها رو قبل از اینکه داخل قابلمه بریزم با کره کمی تفت دادم البته با احتیاط چون نمیخواستم شکلشون بهم بریزه😊
آب خورشت میتونه کم تر و غلیظ تر باشه من کلا خورشت رو پر آب دوست دارم
در کل یکم این خورشت سلیقه ایه من خودم خیلی دوست داشتم ولی همسر جان خیلی نپسندید
اما اگر مثل من عاشق تره فرنگی هستین توصیه میکنم یکبار حداقل درستش کنید

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *