طرز تهیه دسر گلدانی

طرز تهیه دسر گلدانی

دسر گلدانی، دسری زیبا

توسط بانو فاطمه ج  در سایت مابانو

تصور کنید روی میز غذاخوری جلوی هر بشقاب یه دونه از اینا قرار دادین. بنده خدا مهمون تا آخرش فکر می کنه این گلدونه ، بعد در انتهای غذا با کمال تعجب می بینه که شما گلدونو برداشتید و دارید از یه گوشه گلدون نوش جان می فرمایید.
مواد لازم :
شکلات تخته ای
پنیر خامه ای
خامه
کمپوت هلو
نی
گل
کیک شکلاتی
ظرف کترینگ
طرز تهیه : شکلات رو به روش بن ماری آب کنید .
داخل ظرف مورد نظر بریزید .
ظرف رو بچرخونید تا داخلش به شکلات آغشته بشه .
برای این منظور می تونید از قاشق هم کمک بگیرید .
سپس ظرف رو برگردونید تا اضافی شکلات بریزه و بعد اجازه بدین شکلات کمی سفت بشه . نکته : اگه شکلات گرم باشه بهتره ، چون ضخامتش کمتر میشه
یه دونه نی برداشته و به اندازه نیم سانت کمتر از ارتفاع ظرف برش می دیم .
پنیر خامه ای و خامه رو با همزن هم می زنیم .
کمپوت هلو رو به صورت زیر برش می دیم .
بعد داخل پنیر خامه ای و خامه ریخته و مخلوط می کنیم .
نکته : مقدار پنیر خامه ای و خامه و کمپوت به یک اندازه هست مثلا اگه مقدار خامه ۱۰۰ گرم هست پنیر خامه ای و کمپوت هم هر کدام ۱۰۰ گرم هستند . سپس کیک شکلاتی رو به کمک دست پودر می کنیم ( می تونید از کیکهای آماده استفاده کنید ) .
یه مقدار از اونو داخل ظرف می ریزیم .
بعد نی رو داخل ظرف قرار داده و به کمک قاشق از مخلوط پنیر خامه ای و خامه و کمپوت داخل ظرف می ریزیم .
مجددا پودر کیک می ریزیم
و آخر سر گل رو داخل نی قرار می دیم
خوشمزگی این دسر به اینه که موقع خوردن تکه های شکلات هم با دسر مخلوط می شه و طعم خاصی بوجود می آره

طرز تهیه دسر گلدانی

طرز تهیه دسر گلدانی

One comment

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *