طرز تهیه کیک فنجونی

طرز تهیه کیک فنجونی

اگه فر ندارید میتونید توی قابلمه و به سادگی این کیک خوشمزه رو برای عصرانه آماده کنید
🍴مواد لازم:
آرد ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا مواد خشک یعنی آرد،شکر، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را به مواد اضافه کرده با چنگال هم بزنید.
شیر و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شود. میتوانید مواد را با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید.
فنجان ها را تا نیمه از مواد کیک بریزید.
فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، قابلمه را با دمکنی بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و ۱۵ دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، ۱۰ دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
بعد از ۱۰ دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.

با این مقدار مواد حدود ۴ تا فنجون کیک درست میشود.

کیک فنجانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *