طرز تهیه کیک ماربلد براونیز

طرز تهیه کیک ماربلد براونیز

توسط بانو وحیده بخش زیتون سایت مابانو

۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲ ق س
تخم مرغ۴عدد
شکر ریز ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ق م
آرد ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق چ
نمک ی نوک قاشق
گردو ۶۰ گرم

مواد میانی:
کره ۵۰ گرم
شکر۹۰ گرم
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۴ ق س
وانیل کمی

ابتداکف قالب را کاغذروغنی بذارید.کره ؛شکلات و پودر کاکائو را به روش بن ماری ذوب کنید. تخم مرغ شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ بشه. سپس مواد خشک را اضافه کنید حالا مایه ی شکلاتی ذوب شده و گردو را اضافه کنید ودوباره خوب هم بزنید. ۶ قاشق از مایه را بردارید و بقیه را در قالب بریزید رویش مواد میانی بریزید و بعد اون ۶ قاشق مایه کیک را دوباره ریخته بصورت مرمری یا ماربلدبا چاقو طرح بدید. در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید .

روش تهیه مواد میانی:

کره نرم شده و شکر را خوب بزنید و بعد پنیر خامه ای را اضافه کرده ودوباره خوب بهم بزنید . بعد یکی یکی تخم مرغ را اضافه کرده و بعد ۴ ق آرد بریزید و در اخر وانیل ریخته و کاملا هم میزنیم.

مواد لازمش درابتدا ۱۰۰گرم شکلات و۱۵۰ گرم کره هست که توی دستورش کپی زدم نیومد.

من این کیک رو هفته پیش توی کافی شاپ خوردم خیلی خوشم اومد ازتوی اینترنت سرچ کردم ودرست کردم بنظر خودم خوشمزه بود مخصوصا با نسکافه وقهوه.
درضمن من توی مواد میانی بجای پنیر خامه ای ۱بسته پنیر ماسکارپونه ریختم.

طرز تهیه کیک ماربلد براونیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *