مارمالاد و مربای هویج

مارمالاد و مربای هویج ارسال از بانو نرگس

مواد لازم:

هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری
هل مقداری

طرز تهیه :

هویج ها رو پوست بکنید ، این نکته خیلی مهمی در تهیه مربای هویجه چون اگه پوست هویج رو نگیرید مربا شفاف نمیشه و رنگش کدر میشه.بعد هویج ها رو خلال خلال یا حلقه حلقه کنید و یا این که قالب بزنید و یا رنده کنید.
هویج ها رو بریزید تو یه قابلمه و روی حرارت ملایم قرار بدید و شکر ، آبلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل و رنده پوست پرتقال رو به هویج اضافه کنید ، مواد رو به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزید تا مربا جا بیافته . دقت کنید مربای هویج تند نجوشه چون هویج ها سفت میشه.
مربای هویج رو بعد از اماده شدن از روی حرارت بردارید و دانه های هل رو خارج کنید و بذارید مربا خنک بشه بعد مربا رو بریزید تو شیشه و داخل یخچال قرار بدید.
برای تهیه مارمالاد مربا رو با هویج رنده شده تهیه کنید برای این مقدار هویج از ۱/۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین استفاده کنید . پودر ژلاتین رو به روش بن ماری با آب سرد حل کنید و در انتهای پخت مربا ، به ظرف پخت اضافه کمید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.

نکته :

هیچوقت از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون باعث میشه مربا زود کپک بزنه.

نشانه قوام آمدن مربا :

مقداری از شربت رو در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام اومده.

دلیل شکرک زدن مربا :

وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشه یا اینکه شیرینیش کم باشه شکرک می‌زنه و برای رفع این مشکل باید تو شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بذارید چند جوش بزنه تا شکرکش از بین بره.(مابانو)

مارمالاد هویج

مارمالاد هویج

2 comments

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *