مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی

توسط بانو مریم سادات بخش زیتون سایت مابانو

توت فرنگی ۱ کیلو
شکر ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلو
وانیل یک پنس
آبلیمو چندقطره

تو ی قابلمه لعابی توت فرنگیهای شسته وتمیز شده رو ی لایه میریزم وروش شکر
لایه ب لایه این کارو تکرار میکنیم
درشو میبندیم ومیزاریم یخچال تا ۲۴ ساعت بعد تا آب بندازه
بعد قابلمه رو میزاریم رو حرارت زیاد
ی قاشق چوبی تو قابلمه بزارید تا مربا سر نره
وقتی شروع ب جوشیدن کرد کف میکنه بهتره که کف مربا رو بردارید
ی ربع که از جوشیدن مربا گذشت وانیل اضافه میکنیم
درکل این مربا ۲۵ الی ۳۰ دقیقه زمان پختشه
درآخر آبلیمو اضافه میکنیم وخاموش میکنیم
اجازه میدیم کاملا سرد بشه وبعد در شیشه میریزیم
حرارت باید زیاد باشه وزمان پختشم بیشتر از این نشه تا مربای خوشرنگی داشته باشید

مربای توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *