مربای نعنا

مربای نعنا ارسال از بانو شقایق بخش آشپزهای باسلیقه سایت مابانو

مربای نعناع:
برگ نعناع (همراه با ساقه های نرمش) ۲۵۰ گرم
شکر یک لیوان
لیمو ترش دو عدد
آب نیم لیتر
طرز تهیه:
برگها رو شسته و کامل خشک می کنید و بعد خورد می کنید.
لیموها رو با پوستش ریز کرده
مواد رو با هم مخلوط کرده و برای ده دقیقه روی خرارت میذارید. بعد زیرش رو خاموش کرده و بهش یک شبانه روز استراحت میدید.بعد مواد رو از صافی عبور داده و اون چه که داخل ظرف میمونه و از صافی رد میشه رو با شکر و آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا بپزه. خودتون باید به غلظت مربا توجه کنید تا ببینید کی به غلظتت دلخواهتون میرسه.

مربای نعنا

مربای نعنا

4 comments

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *