نکات مهم آشپزی

نکات مهم آشپزی

سه روش مختلف برای پر کردن و روکش کیک های شکلاتی

نویسنده: فرشته کشاورز – چهارشنبه ۱٧ خرداد ،۱۳٩۱

فکر  کردم طرز تهیه یک روکش شکلاتی رو برای کیک براتون بزارم مفیده . بنابراین ۳ روش مختلف از آسون به سخت رو در نظر گرفتم .
امیدوارم که مورد استفاده باشه و خوشتون بیاد 🙂

از آسون به سخت

روش اول:

این روش بسیار ساده است. شما میتونید گاناش تهیه کنید و سپس اون رو با همزن کمی بزنید تا فرم بگیره و سبک بشه

مواد لازم:

شکلات تخته ای سیاه  یک و یک دوم لیوانخامه پر چرب(۳۵ % به بالا ) یک لیوانوانیل  کمی

طرز تهیه:

شکلات ها رو خورد کنید و داخل ظرفی بریزیدخامه رو روی حرارت قرار دهید تا به مرحله جوش برسد سپس روی شکلات ها بریزید کمی صبر کنید تا شکلاتها شروع به آب شدن کنند اونوقت هم بزنید تا یکنواخت بشه.اجازه دهید که گاناش خنک شه، در این مرحله غلظتی شبیه پودینگ رو داره ،  سپس اونو برای چند ثانیه با همزن بزنید تا فرم بگیره و ازش استفاده کنید.حواستون باشه که اگر بیش از اندازه هم بزنید حتما سفت و خراب میشه

روش دوم:

کرم کره ای شکلاتی

مواد لازم:

کره در دمای محیط ۲۵۰ گرم یا یک لیوانپودر شکر  سه و نیم لیوانپودر کاکائو  نصف لیواننمک  نصف ق چ  وانیل  ۲ ق چخامه ۴ ق غ یا ۶۰ گرم

طرز تهیه:

پودر شکر و پودر کاکائو و نمک را با هم الک کنیدبه وسیله همزن شروع کنید به همزدن کره با دور متوسطدور همزن را آهسته کنید و مواد خشک را به کره اضافه کنید و به همزدن ادامه دهیدخامه و وانیل را کم کم اضافه کنید و با دور متوسط همزن ادامه دهید (حدود ۳ دقیقه) تا مواد دست به هم داده و فرم بگیرد.بسته به نوع مواد و رطوبت هوا ممکن است که شما به کمی دیگر پودر شکرو یا بر عکس خامه نیاز داشته باشید در صورت لزوم از مقدار خیلی کم استفاده کنید.

روش سوم:

موس شکلاتی

مواد لازم:

تخم مرغ  ۴ عدد (زرده و سفیده جدا )شیر  یک لیوانشکلات چیپسی سیاه  یک و یک دوم لیوان یا ۲۷۰ گرموانیل  کمیخامه  یک لیوان

طرز تهیه:

شیر و زرده های تخم مرغ را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شده و به مرحله جوش برسد.سپس از روی حرارت برداشته و شکلات ها را همراه وانیل اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا مایع یکدستی بشود.یک ظرف یخ درست کنید ظرف محتوی مایع شکلاتی را روی آن قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا خنک شود.سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا فرم گرفته و سفت شود سپس به آهستگی و به صورت دورانی به مایع شکلاتی خنک شده اضافه کنید.خامه را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد و آن را هم به صورت دورانی به مایع مخلوط کنید، در داخل یخچال نگهداری کنید تا موقع استفاده برای کیک مورد نظربرسد

لطف کنید اینجا هرچی در باره ی خامه ی فرم گرفته می دونید با ما تقسیم کنید … خوشحال میشیم.. ! ممنون از لطفتون.

اولین راه اینه که از کرم شانتی استفاده کنید … این پودر ها در سه یا چهار طعم مختلف موجود هستن .. خوشمزه هستن و برای دسر های شیک توصیه میشه …
فقط کافیه هر بسته رو با ۱ لیوان شیر مخلوط کنید و با دورتند همزن بزنید .. و بعد هم یکی ۲ ساعت توی یخچال بزارید .. به همین سادگی

دومین راه استفاده از شانتی پک هستش … که خیلی راحت فرم میگیره و خوشمزه هم هست ..
فقط کافیه چند ساعت توی یخچال بزارید .. و به هر اندازه که خواستید توی ظرف بریزید و با همزن بزنید … بعد از سه چهار دقیقه فرم میگیره و میتونید استفاده کنید ..

روش سوم .. ! استفاده از خامه های قنادی اماده ست . که با مارک های مختلفی توی بازار هست .. و از همه معروف تر مارک پرستوک هستش ..

البته مارک های دیگه ای هم هست … مثل کولاک .. بهتک … رامک .. و …. که من شنیدم کولاک از همه بهتره و اکثر قنادی ها هم از مارک کولاک استفاده میکنن …
خامه ی قنادی رو می تونید از قنادی ها هم تهیه کنید …
این خامه ها کاملا اماده هستن و فقط کافیه اون رو با همزن بزنید تا فرم بگیره … !

روش چهارم ..

استفاده از خامه ی صبحانه …
برای این کار خامه ی صبحانه ی پگاه توصیه میشه .. برای اینکار .. اولین نکته اینه که از بیشتر از ۱ پاکت استفاده کنید … یعنی نهایتا از ۲۵۰ گرم خامه استفاده کنید ..
خامه رو توی ظرف استیل بریزید خامه ی پگاه اب اضافه نداره .. ولی همون چند قطره رو هم بگیرید .. دو سه قاشق غذاخوری سرپر پودر قند به خامه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید .. در حدی که فقط مخلوط بشه …
و چندین ساعت توی فریزر بزارید .. (توی دستور من نوشته ۲۴ ساعت .. ) … بعد از فریزر بیرون بیارید و ۳ ۴ ساعت توی یخچال بزارید .. (برای این توی یخچال میزاریم که خامه به مرور از حالت انجماد در بیاد و یک دفعه یخ خامه اب نشه و اب بندازه ..!
بعد از اینکه از یخچال بیرون اوردیم .. با دور تند همزن میزنیم تا کاملا سفت بشه .. حدود ۱۵ دقیقه این کار وقت میبره…
حالا می تونید از خامه استفاده کنید

روش پنجم و اخرین راهی که به ذهن من میرسه استفاده از پودر خامه ست ..!
البته من به تنهایی از پودر خامه استفاده نمیکنم چون مزه ی جالبی نداره .. توی قنادی ها هم فقط برای تزیین از پودر خامه ی خالی استفاده می کنن .. (منظور از تزیین روکش کیک نیست ..اشتباه نشه)

پس من برای اینکه مزه ی بهتری داشته باشیم اینکار رو انجام می دم.
یک پاکت خامه ی ۲۰۰ گرمی پگاه رو با ۷۰ گرم پودر خامه ۷۰ گرم پودر قند و نصف پیمانه شیر مخلوط میکنم .. بعد هم با دور تند همزن می زنم … هم خوشمزه میشه و هم خامه ی فرم گرفته ی خوبی بدست میاد …

پاورقی : پودر خامه رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید .. من هر ۱۰۰ گرم رو ۱۰۰۰ تومن می خرم .. البته هیچ نام و نشونی نداره … فروشنده که میگه پودر خامه ی دانمارکیه ..!! بهرحال کار ما رو که راه میندازه ..

خب امیدوارم دیگه با خامه ی فرم گرفته مشکلی نداشته باشید.
باز هم اگر سوالی بود در خدمتم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *