پاستا مرغ با سس آلفردو

پاستا مرغ با سس آلفردو

توسط بانو فهیمه بخش زیتون سایت مابانو

سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۱ بسته کوچک
سیر یا پودر سیر ۴ یا ۵ حبه
خامه صبحانه نصف پاکت
پنیر پارمسان ۱ قاشق پر
شیر یک لیوان
آرد ۱ قاشق پر
پاستا ۱ بسته
جعفری تازه ۱ تا ۲ قاشق
طرز تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو :

سینه مرغ رو برش های نازک و خلالی میکنیم.خلال های مرغ رو توی تابه می ریزیم و تفت میدیم.رنگش که برگشت کره هم اضافه می کنیم و همراه نمک و کمی فلفل تفت می دهیم…درش رو میزاریم تا مغز پخت بشه.
تو این فاصله پاستا پنه رو مثه همه پاستاها آبکش میکنیم.(یه دیگ پر آب و نمک و زرچوبه بر میداریم وقتی جوش اومد پاستاها رو می ریزیم توش و میذاریم تا بپزه و نرم بشه.بعد آبکش میکنیم) قارچ رو تمیز می کنیم و اسلایس میکنیم.مرغ که پخت خارجش می کنیم و قارچ رو می ریزیم و تفتش میدیم.توی همون تابه.حالا مرغ رو هم برمیگردونیم به تابه و آویشن هم می ریزیم و میگذاریم مواد کمی هم مزه بشن.
حالا خامه و شیررو هم می ریزیم و هم میزنیم تا خامه گرم و شل بشه.مقدار خامه رو می تونین بیشتر هم بریزین البته نباید خیلی شل یشه .بسته به میلتون.حرارت ملایم باشه و هم می زنیم ،آرد را داخل کره تف داده (از پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا و چدار استفاده نکنین) پاستایی که آبش رفته و داغ هم نیست می ریزیم توش و هم می زنیم.مقدار نمک و فلفل و آویشن رو کنترل میکنیم کمی میذاریم موادرو روی حرارت تا مزه شیر و خامه به خوردش بره از آخر پنیر پارمسان رو ریخته یک هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و سرو میکنیم

پاستا با سس آلفردو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *