پای سیب با کرم پنیری

پای سیب با کرم پنیری

توسط دوست هنرمندم بخش زیتون بانو نسرین در سایت مابانو

خمیر پای:
کره ٢۵٠گرم
پودر شکر. نصف پیمانه
تخم مرغ. ١عدد
وانیل
ماست. یک قاشق غذاخوری
روغن مایع. ٢قاشق غذاخوری
ارد. تقریبا ٣پیمانه( ممکنه یک یا دو قاشق بیشتر بخواد)

فیلینگ:
سیب. ۴عدد
گردو یا فندق پودر شده. نصف پیمانه
پودر شکر. ٢قاشق غذاخوری
پودر دارچین. ١قاشق چایخوری
.
کرم:
ماسکارپونه. ٢۵٠گرم
تخم مرغ. ٢عدد
وانیل
شکر. نصف پیمانه
نشاسته ذرت. ١قاشق مرباخوری
.

سیب ها رو پوست بگیرین و رنده کنین و توی یه قابلمه بریزین و شکر رو بهش اضافه کنید اجازه بدین رو حرارت ملایم کاراملی بشه و بقیه مواد مربوط به فیلینگ رو هم اضافه کنین و کنار بذارین تا سرد بشه.
برای خمیر، کره و پودر شکر رو با همزن بزنین،بقیه مواد مربوط به خمیر رو اضافه کنین و هم بزنین و در اخر ارد رو کم کم اضافه کنین تا خمیر شکل بگیره و خمیری بدست بیاد که به دستتون نچسبه.
برای تهیه کرم:
همه ی مواد مربوط به کرم رو با همزن بزنین تا کاملا یکدست بشن مواد.
حالا خمیر بین دو لایه کاغذ روغنی باز کنین و کاغذ روغنی رویی رو بردارید ته قالب رو بزارید روی خمیر و اضافه های دور خمیر رو ببرید و با همون کاغذ خمیر رو داخل قالب بزارید( توی یه قالب ۲۵ یا ۲۳ بندازین) حالا لبه های قالب رو هم با بقیه خمیر بپوشونین ( یکم از خمیر رو نگه داشتم و با کاتر ازش گل زدم واسه تزیین روی خمیر)
روی خمیر رو فیلینگ بریزین و پخش کنین و روی فیلینگ کرم رو بریزین و بعد لبه های خمیر رو روی کرم برگردونین.(مطابق عکس) و گلهای خمیری رو روی لبه های خمیر بچینید.
قالب رو توی فری که از قبل با دمای ١٩٠درجه گرم کردین روی طبقه وسط به مدت ۴٠ تا ۵٠ دقیقه بپزین.( تو فر من یک ساعت و پنج دقیقه زمان برد)

پ.ن
طعم این پای بینظیره
کراستش ترد و بیسکوییتیه،فلینگ که محشره ترکیب سیب و دارچین همیشه معرکه بوده و هست من به جای شکر سفید از قهوه ای استفاده کردم و کمی هم عسل ریختم،ترکیب لایه پنیری ش هم واقعا متفاوت و عالی کرده این پای رو،در کل برعکس تصور پای راحتی بود خمیرش بدقلق نبود فقط باید حواستون به تایم پخت باشه که روش زیادی مثل مال من رنگش قهوه ای نشه☺
با اینکه من طعم گرمش رو هم دوست داشتم اما باید حتما چند ساعتی بره تو یخچال و سرد سرو بشه
نوش جان

پای سیب با کرم پنیری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *