پخت دمپخت میگو

پخت دمپخت میگو

توسط بانو الهه بخش زیتون سایت مابانو

دمپخت میگو
یک کیلو میگو .چهار عدد پیاز بزرگ .سیر .شوید و گشنیز به میزان لازم . گوجه . نمک فلفل .زردچوبه .چهار قلم .

اول پیاز خوب سرخ میکنید سیر و بهش بدید میگو ها رو هم بهش اضافه میکنید خوب که سرخ شد ادویه اضافه کنید و بعد سبزی رو با هم تفت بدهید و سپس،گوجه های ریز خورد شده را اضافه کنید همه مواد که خوب سرخ شد کمی اب و برنج رو اضافه کنید
این مقدار من برای سه لیوان برنج استفاده میکنم

پخت دمپخت میگو

تنداز میگو( غذای جنوبی) ۴ نفر

میگو ۵۰ عدد

دو عدد پیاز خورد شده

سبزی گشنیز ۱/۴ کیلو

سبزی شود ۱/۴ کیلو

سیر ۶ حبه

زردچوبه. فلفل. نمک.چهار قلم.فلفل

پیاز تفت بده تا طلایی بشه بعدم سیر رنده کنید بریزید روی پیاز طلایی که شد میگو ها را بریزید اینقدرتفت بدهید تا میگو ها کاملا گرد شود میگو ها. ادویه ها را اضافه کنید گشنیز وشوید خورد شده( خیلی ریز نشود) را اضافه کنید زیاد تفت ندهید در حدی که یه کم سبزی از خامی در بیاد بعد بزارید لای برنج تا دم کنید طعمش بی نظیر

 

3 comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *