پخت نان گردویی

پخت نان گردویی

توسط بانو مریم بریمانی بخش زیتون سایت مابانو

 

مواد لازم برای عمل اوردن خمیر مایه
خمیر مایه ۴ق س
شکر ٢ق س
اب ولرم ١و نیم پیمانه

مواد را با هم مخلوط کنید و بزارید تا عمل بیاید

مواد لازم برای خمیر نان
روغن مایع یک و نیم پیمانه
شکر دو پیمانه
شیر ولرم دو پیمانه
نمک یک پنس
آرد ١٣ پیمانه
تخم مرغ دو عدد

شیر و شکر را مخلوط کردهو کمی گرم کنید
نمک و تخم مرغ و روغن مایع را به مواداضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملا مخلوط شود
مایع خمیر عمل امده را هم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید
حالا آرد را کم کم اضافه کنید تا کاملا یک دست شود
٢ ساعت به خمیر استراحت دهید
مواد داخل خمیر
گردو ٣٠٠ گرم
پودر قند نصف پیمانه
کنجد بو داده شده نصف لیوان
هل و دارچین ١ قاشق مربا خوری
گلاب برای خیس شدن مواد
تمام مواد را داخل میکسر ریخته و میکس کنید
خمیر را به اندازه دلخواه برداشته و از مواد گردویی داخل خمیر گذاشته و خمیر را جمع کنید و داخل سینی فر چیده و رومال بزنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١٩٠ درجه به مدت ٢۵-٣٠ دقیقه بگذارید تا بپزد


مواد لازم برای عمل اوردن خمیر مایه
خمیر مایه ۴ق س
شکر ٢ق س
اب ولرم ١و نیم پیمانه
مواد را با هم مخلوط کنید و بزارید تا عمل بیاید
مواد لازم برای خمیر نان
روغن مایع یک و نیم پیمانه
شکر دو پیمانه
شیر ولرم دو پیمانه
نمک یک پنس
آرد ١٣ پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شیر و شکر را مخلوط کردهو کمی گرم کنید
نمک و تخم مرغ و روغن مایع را به مواداضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملا مخلوط شود
مایع خمیر عمل امده را هم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید
حالا آرد را کم کم اضافه کنید تا کاملا یک دست شود
٢ ساعت به خمیر استراحت دهید
مواد داخل خمیر
گردو ٣٠٠ گرم
پودر قند نصف پیمانه
کنجد بو داده شده نصف لیوان
هل و دارچین ١ قاشق مربا خوری
گلاب برای خیس شدن مواد
تمام مواد را داخل میکسر ریخته و میکس کنید
خمیر را به اندازه دلخواه برداشته و از مواد گردویی داخل خمیر گذاشته و خمیر را جمع کنید و داخل سینی فر چیده و رومال بزنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١٩٠ درجه به مدت ٢۵-٣٠ دقیقه بگذارید تا بپزد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *