پنه مرغ و قارچ

پنه مرغ و قارچ

ت.سط بانو مریم بریمانی بخش زیتون سایت مابانو

پنه مرغ و قارچ با سس خامه
این میزان برایه ۴نفر میباشد
مواد لازم:
پنه ۳۵۰ گرم
سینه مرغ ۳۰۰گرم
پیاز یک عدد متوسط
آب مرغ سه پیمانه
سیر دو حبه
قارچ ۳۰۰ گرم
خامه ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و فلفل قرمز به میزان لازم
پنیر پارمسان یک پیمانه
جعفری به دلخواه
ابتدا مرغ را نگینی خرد کرده با مقداری روغن رویه حرارت بزارید و نمک و ادویه ها را اضافه کنید و تفت بدید تا خامیه مرغ گرفته بشه
در تابه ای دیگه پیاز را خلالی کرده مقداری تفت بدید تا سبک بشه سپس سیر خرد شده و قارچ خرد شده را افزوده و تفت بدید سپس قارچ و پیاز را به همراه آب مرغ و خامه به مرغ اضافه کنید و زمانی که به جوش آمد پنه را اصافه کنید درب ظرف را بزارید و حرارت را ملایم کنید تا پنه نرم بشه و بپزه و در آخر پنیر پارمسان را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و در ظرف سرو ریخته و با جعفری تزیین کنید
نوش جان

پنه مرغ و قارچ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *