پیراشکی گوشت بشکل گل رز

پیراشکی گوشت بشکل گل رز ارسال از بانو شهلا همزه علی بخش کدبانوهای باسلیقه سایت مابانو

مواد لازم برای خمیر:
تخم مرغ ۱ عدد (زرده برای رومال خمیر)
آب ولرم ۱ فنجان
روغن مایع ۱٫۲ فنجان
کره شل ۱ قاشق غذاخوری
آرد حدود چهار فنجان
نمک ۱ قاشق چایخوری
مایع خمیرفوری یک و نیم قاشق مرباخوری
شکر ۱ قاشق جایخوری
روغن مایع ۱ قاشق برای رویه خمیر
زعفران دم کرده ۱ قاشق
مواد داخل پیراشکی
پیاز رنده شده یک عدد
گوشت چرخ کرده
فلفل دلمه
گوجه فرنگی نگینی یک عدد
پنیر پیتزا
قارچ نگینی سه چهار قاشق
جعفری خرد شده چهار قاشق
سیر خرد شده دو حبه
رب دو سه قاشق
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه خمیر پیراشکی
آب ولرم و شکر و نمک و مایع خمیر رو مخلوط کنید تا مایع خمیر حل شود بعد سفیده تخم مرغ و روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید و آرد رو اضافه کنید خمیر من درست چهار فنجان آرد برد،اگه خمیر بار به دست میچسبه کمی هم آرد اضافه کنید و خوب ورز بدید حدود ۵ دقیقه.آرد رو زیاد نریزید چون خیمر خشک میشه و سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن بگیرید.
خمیر رو توی دست گرد کنید و توی کاسه قرار بدید و روش دستمال بکشید.(دستمال نباید با خمیر تماس داشته باشه) به مدت حدود دو ساعت در دمای معمولی آشپزخانه تا حجمش دو برابر بشه.
طرز تهیه مواد داخلی.
گوشت چرخ کرده +پیاز رنده شده تفت میدیم و فلفل سیاه و نمک اضافه میکنیم بعد دو سه قاشق رب اضافه میکنیم. و تفت میدیم گوجه رو اضافه میکنیم وقتی نرم شدن قارچ تفت داده شده و جعفری و سیر رنده شده رو اضافه میکنیم یکی دو دقیقه تفت میدیم و از اجاق بر میداریم. دو سه قاشق ازپنیر پیتزا رو به مواد مون اضافه میکنیم . پیراشکی ها را بصورت گل میپیچیم و سپس مواد رو مال رو ک زرده و زعفران و روغن مایع هست رویش میزنیم و کنجد میپاشیم.و قسمت خالی پیراشکی رو خمیر پیتزا میگذاریم .
فر را در دمای ۱۸۰ گرم کرده و پیراشکی ها را تقریبا بمدت نیم ساعت داخل ان قرار میدهیم تا رویشان طلایی شود

 پیراشکی گوشت بشکل گل رز

پیراشکی گوشت بشکل گل رز

photo_2015-08-01_08-50-33 photo_2015-08-01_08-50-36

 پیراشکی گوشت بشکل گل رز

پیراشکی گوشت بشکل گل رز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *