چیکن استراگانف پرسی

چیکن استراگانف پرسی

مواد لازم:
سینه مرغ ١عدد
پیاز ١عدد
قارچ خرد شده ١پیمانه
نمک، فلفل و جوز هندی به میزان لازم
خامه صبحانه ٣ق غ
شیر ١ پیمانه
آرد ٢ ق غ
کره به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز خرد شده را در کره تفت بدین تا کم کم شروع به طلایی شدن کنه.مرغ های خرد کرده را اضافه کنین و به تفت دادن ادامه بدین نمک، فلفل، جوز هندی و قارچ را هم اضافه کنین خوب تفت بدین تا آب قارچ کشیده بشه.شیر را در ظرف جداگانه ای بریزین و روی حرارت بذارین تا بجوشه.آرد رو به مخلوط بالا اضافه کنین و کمی تفت بدین تا بوی خامی آرد از بین بره
شیر و خامه رو اضافه کنین و به محض اینکه موادتون گرم و غلیظ شد از روی حرارت بردارین.میزان خامه با توجه به ذائقه تون قابل تغییر هست.من روش رو با سیب زمینی هایی که خودم سرخش کردن تزیین کردم شما میتونین از چیپس خلالی هم استفاده کنین

چیکن استراگانف پرسی

One comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *