چیکن کوردن بلو

چیکن کوردن بلو

توسط بانو نسرین بخش زیتون سایت مابانو

یک غذای آمریکاییه که از آشپزی فرانسوی الهام گرفته . کوردن بلو یعنی روبان آبی . و در فرانسه رسم بوده که به بهترین غذا یا بهترین شف این روبان رو اهدا میکردن! خلاصه اینکه این غذا یکی از غذاهای خیلی شیکه که در گذشته در رستورانهای خیلی شیک واسه آدمهای خیلی پولدار سرو میشده!

چیکن کوردن بلو اسم دهن پرکنی داره و ظاهرش هم خیلی خوشگله ولی باز هم از اون دسته غذاهایی به حساب میاد که من تند و سریع درستش میکنم و دردسر زیادی نداره و مزه اش هم خیلی خوب میشه و منی که با قورت دادن مرغ مشکل دارم، کوردن بلو رو راحت میخورم.


سینه مرغ ۱ عدد ( یعنی در واقع ۲ تیکه نیمه سینه مرغ لازم داریم که ۴ تا کوردن بلو بدست میاد)
سالامی ۴ ورقه نازک
پنیر گرویر یا پنیر گودا ۲۵۰ گرم
آرد ربع لیوان
نمک و فلفل
پودر سیر و فلفل قرمز
آرد سوخاری ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
روغن زیتون

فر رو روی درجه ۳۵۰ فارنهایت ۱۸۰ سانتیگراد قرار میدیم.

تیکه های سینه مرغ رو به روشی که قبلا چند بار توضیح دادم افقی نصف کرده و با استیک کوب بین دو لایه پلاستیک خوب میکوبیم تا کاملا نازک شن.
تیکه های مرغ رو روی سطح کار قرار میدیم .
یه لایه سالامی به اندازه ای که مرغ رو کامل نپوشونه برش زده و روی مرغ قرار میدیم.
یه لایه نازک از پنیر برش میزنیم و روی کالباس قرار میدیم ( و یا رنده میکنیم)
دو طرف مرغ ، یعنی راست و چپش رو برمیگردونیم رو به داخل و محکم مرغ رو از پایین رول میکنیم.
و یه ربع توی فریزر قرار میدیم تا خودش رو بگیره
حالا رولها رو اول توی ترکیب آرد و نمک و فلفل زده… بعد توی تخم مرغ میغلتونیم
و بعد توی مخلوط آرد سوخاری و پودر سیر و فلفل قرمز تا کاملا کاور بشه.
رولها رو توی سینی فر قرار داده و روش رو با روغن زیتون و یا کره مذاب چرب میکنیم و به مدت ۲۵ دقیقه و یا تا زمانی که کاورش قهوه ای بشه و خوب بپزه توی فر قرار میدیم
برای سرو میتونید از وسط برش بزنید و یا رولتی اسلایشون کنید و یا به همین شکل درسته سرو کنید.

در هر سه حالت خوشگل میشه و طعمش هم عالیه. از اون مهم تر خیلی شیک میشه و توی مهمونی ها که سرو میکیند همه فکر میکنن “واااااااااای چقدر واسه اش زحمت کشیدید”!!!! چه میدونن که اینقدر ساده بوده؟!

پ.ن
من لای سینه مرغ یک پنیر گودا،یک لایه نازک پوره سیب زمینی،کمی قارچ تفت داده شده و روش هم کمی پنیر پیتزا ریختم و رول کردم( ترکیب پوره با پنیرگودا عالیه )

چیکن کوردن بلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *