کاپ کیک هات چاکلت

کاپ کیک هات چاکلت

توسط مامان پارسا کوچولو بخش زیتون سایت مابانو

کاپ کیک هات چاکلت
🍴مواد لازم:
آرد سفید قنادی ۱ و ۳/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
شکر سفید ۳/۴ پیمانه
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نمک یک پنسه
باترمیلک ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آب داغ ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:

همه مواد را اندازه گیری کرده آماده کنید.
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. داخل قالب های کاپ کیک کاغذ قرار دهید.
در کاسه بزرگی آرد را همراه بیکینگ پودر، جوش شیرین و پودر کاکائو الک کنید. سپس شکر سفید و شکر قهوه ای و نمک را هم اضافه کرده با هم مخلوط کنید.
در کاسه جداگانه ای تخم مرغ ها، روغن، باترمیلک و وانیل را مخلوط کرده سپس این مواد را به مواد خشک اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. در آخر آب جوش را اضافه کرده مواد را حد یک دست شدن با هم مخلوط کنید. داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه مواد کیک بریزید سپس کاپ کیک ها را در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. پس از خنک شدن روی کاپ کیک ها را با گاناش تزئین کنید.

کاپ کیک هات چاکلت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *