کیک رودولت مونا

کیک رودولت مونا

توسط بانو نسرین دوست هنرمند بخش زیتون سایت مابانو

مواد لازم :

تخم مرغ سه عدد

شکر لیوان سر خالی

کره ذوب شده ۱۰۰ گرم

باتر میلک ۲/۳ لیوان

(برای تهیه باتر میلک ۱/۳پیمانه سرکه سفید را داخل ۲/۳ لیوان شیر گرم بریزید اجازه دهید شیر حالت بریده بریده شود و کمی سفت شود مثل ماست باتر میلک باعث نرمتر و لطیف تر شدن  بافت کیک شما می شود)

آرد ۱/۵ لیوان

بکینک پودر ۱ قاشق مربا خوری

پودر کاکایو ۱/۵ قاشق غذا خوری

( حتما از نوع روشن باشد و از نوع تیره نباشد)

نمک یک پنس

وانیل ۱/۵ قاشق چای خوری

رنگ ژله ای قرمز ۱ قاشق چای خوری یا به مقداری که به رنگ دلخواه برسید

فقط توجه کنید که وجود سرکه و پودر کاکایو هم باعث تشدید رنگ خواهد شد من یک قاشق چای خوری رنگ قرمز مارک فو ریختم

طرز تهیه :

در ابتدا آرد را با پودر کاکایو و بکینک پودر را مخلوط و سه بار الک می کنیم تخم مرغ هم دمای محیط شکر وانیل و نمک را باهمزن آنقدر بزنید تا حجیم و سفیذ رنگ بشود

بعد کره ذوب شده و باترمیلک را اضافه می کنیم

و در حد کمی مخلوط میکنیم

رنگ را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم و سپس مواد خشک را طی چند مرحله اضافه کرده و با لیسک  در حد یک دست شدن مایع هم میزنیم مخلوط کردن آرد را با دور کن همزن هم می توانید انجام دهید

مایع را در قالب ۲۰ تا ۲۲ سانت که کاغذ روغنی انداخته اید میریزید

و از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فر را گرم می کنید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا یک ساعت قرار می دهیم تا بپزد

بعد از سرد شدن کیک را از وسط برش می زنیم و تزیین می کنیم من با خامه فرم کرفته تزینش کردم

روی توت فرنگی را هم ۳۰ گرم شکلات سفید که روی بخار آب گذاشته ایم تا آب بشود و به آن یک قاشق چای خوری روغن مایع اضافه کرده ام ریخته ام

برای خامه هم از ماسوره ۷ اف تی استفاده کرده ام

کیک رودولت مونا

پ.ن
قرار بود این کیک قرمز باشه
صددرصد پیشنهاد میدم کاکایو رو از دستور حذف کنید چه بسا رنگی قرمز طور بشه
بافت و مزه کیک خوبه ،درست کردنشم راحته
من روش رو سس فرانسوی که قبلا درست کرده بودم و تو فریزرم مونده بود ریختم برای همین کیفیت و براقیت سس فرانسوی تازه رو نداره ولی طعمش خوبه

 

سس براق فرانسوی
مواد لازم:
آب ۱۵۰ گرم؛
شکر ۳۰۰ گرم؛
گلوکز ۳۰۰ گرم؛
شکلات ۳۰۰ گرم؛
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم؛
ژلاتین سفت ۱۰۰ گرم؛

طرز تهیه:
آب و شکر و گلوکز را در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. بعد مستقیم روی حرارت ملایم گذاشته تا داغ شود. هر از گاهی خیلی آرام بهم بزنید تا شکر حل شود. وقتی از لبه‌ها شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کرده و شکلات خرد شده را بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود. خامه را با مفتول دستی بزنید تا روان شود ( میتونید کمی روی بخار کتری بن ماری کنید تا روان شود ). سپس خامه رو به بقیه مواد اضافه کنید. اگر میخواهید سس براق را به یک رنگ درست کنید، بهترین زمان اضافه کردن رنگ همین الان بعد از اضافه کردن خامه است که با گوشتکوب برقی حسابی با مواد مخلوط میشه. وقتی خامه و رنگ رو اضافه کردید، با بلندر ( گوشتکوب برقی ) به مدت ۴ تا ۵ دقیقه خوب مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشن. ۱۰۰ گرم از ژلاتین سفت که درست کردیم را به صورت مکعب های کوچک کرده و به مواد اضافه کنید و کمی صبر کنید تا ژلاتین با گرمای مواد، خودش حل بشه. سپس کمی با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه. از صافی ردش کنید و درون کاسه ریخته و با کمک کاغذ روغنی کف روی ظرف را بگیرید. یک تکه بزرگ کاغذ روغنی ببرید و روی سطح سس قرار بدید بعد اروم بلندش کنید تا کف روی سطح سس، به کاغذ بچسبه و جدا بشه. اگه دیدید بازم کف داره، کاغذ روغنی رو به تکه های کوچک تقسیم کنید و روی سطح سس قرار بدید و قسمت به قسمت کف رو بردارید. مواد را در ظرف دردار وکیوم کرده و در یخچال حداقل برای ۲۴ ساعت قرار دهید. این مواد درون یخچال حدودا تا یک ماه قابل نگهداری هست. اما بهتره که ظرف ۱۵ روز مصرف بشه.
نکته مهم: در مورد سس های شکلاتی گفته شد به خاطر براق تر شدنش یک روز قبل درست کنید و در یخچال بگذارید. خب این سس توی یخچال کاملا میبنده. قبل از استفاده حتما آن را روی بخار کتری بن ماری کنید. بعد توی دمای محیط کنار بذارید و اجازه بدید کاملا کاملا خنک بشه. هر از گاهی با قاشق بهم بزنید تا سس رویه نبنده. وقتی که کاملا کاملا خنک شد، کیک یا دسر رو باهاش کاور کنید. دقت کنید که اگر زیادی توی محیط بمونه، به خاطر داشتن ژلاتین، یه مقدار پاستیلی میشه و خوب کاور نمیکنه. پس بلافاصله بعد از خنک شدن، ازش استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *