کیک موکا مونا

کیک موکا مونا

توسط بانو نسرین بخش زیتون سایت مابانو

مواد لازم:آرد دو و یک سوم پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
شیریک دوم پیمانه
شکریک و یک سوم پیمانه
روغن مایع دو سوم پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۳ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری( من پودر کاکایو روشن زدم)
پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
آب گرم یک دوم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
نسکافه و آب گرم را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا خنک شود. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.سفیده را با همزن بزنید تا پف کرده و از ظرف نریزد.زرده را با شکر و وانیل بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.سپس شیر و روغن اضافه کنید.نسکافه حل شده در آب را بریزید و مخلوط کنید.آرد را با بیکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو دوبار الک کنید و به مواد اضافه نمایید.سپس سفیده تخم مرغ را در مواد طی سه مرحله فولد کنید یعنی خیلی آرام با حرکت دورانی مخلوط کنید.خمیر کیک را درون قالب چرب و آردپاشی شده ریخته.( من کف قالب کاغذ روغنی میندازم )درون فری که از قبل با حرارت ۱۷۵درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۵۰ تا ۶۰ دقیقه طبقه وسط قرار دهید و با خلال چوبی در وسط کیک تست کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده است.( تو فر من ۵۰ دقیقه طول کشید)
-من کیک رو در قالب ۲۹ سانت درست کردم.
بافت کیک بسیار لطیف و پنبه ای است لطفا ابتدا مواد لازم را به دمای محیط برسانید.
بعد از سرد شدن گاناش درست کردم.
۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو گرم کردم و ۱۰۰ گرم شکلات شیری کارات بهش اضافه کردم و هم زدم تا یکدست شد و ریختم رو کیک ، کیک رو گذاشتم تو یخچال و بعد با خامه شکلاتی تزیینش کردم .
واسه خامه شکلاتی ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو گرم کردم و ۲۰۰ گرم شکلات ( تلخ یا شیری) رو بهش اضافه کردم وقتی یکدست شد دو ساعت داخل یخچال میزارید بعد یکم با همزن بزنید و دو قاشق غذا خوری کرمفیل شیری یا وانیلی بهش اضافه کنید و دو دقیقه با همزن بزنید ، حالا تو قیف ریخته و کیک رو تزیین کنید.( کرمفیل رو از لوازم قنادی تهیه کنید) طعم و کیفیت کیک فوق العاده ست.
ماسوره من شماره ۷۰۷۳ هست.

پ.ن
این کیک بسیار خوشمزه و عالی در میاد من نیمی از مواد رو درست کردم کل مواد رسپی خیلی میشه،روش رو هم فقط گاناش زدم در چند مرحله و بعد با خلال طرح انداختم،پیشنهاد میکنم درست کنید و لذتشو ببرید

کیک موکا مونا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *