کیک مکرون نارگیل

کیک مکرون نارگیل

توسط بانو فرشته از بخش آشپزی نیره سلمانی در سایت مابانو

آرد / ۱۰۰گرم

پودر کاکائو ۲۰ گرم

بیکینگ پودر / یک ویک دوم قاشق چایخوری
نمک / یک هشتم قاشق چایخوری
کره ی به دمای محیط رسیده/ ۱۰۰گرم
شکر / ۹۰ گرم
زرده ی تخم مرغ/ ۳ عدد
رنده ی پوست پرتقال یا اسانس نارگیل یا وانیل و یا پودرهل / کمی
شیر یا شیرنارگیل / یک چهارم پیمانه
مواد لازم جهت مکرون نارگیلی:

سفیده ی تخم مرغ/ ۳عدد
نمک / یک هشتم قاشق چایخوری
شکر/ ۹۰ گرم
پودرنارگیل۱۰۰ گرم
مخلوط خلال پسته و گیلاس شکری ریزخرد شده / یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیه کیک، ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کنید. کره، شکر، زرده های تخم مرغ و اسانس دلخواه را هم زمان با همزن برقی بزنید، درحدی که یک دست و سبک شوند. همزن را خاموش کرده، مخلوط آرد وشیر را به تناوب در سه مرحله به مواد کره ای اضافه کنید (یعنی یک سوم آرد را به مواد اضافه و با لیسک به خورد هم دهید، سپس نیمی از شیررا اضافه و با مواد مخلوط کنید، مجددا یک سوم آرد و پس از مخلوط شدن آن، مابقی شیر و سپس مابقی آرد را بیفزائید). مواد را صرفا درحد مخلوط شدن هم بزنید. خمیر کیک را در قالب پهن و روی آن را صاف کنید. سپس لایه مکرون نارگیلی را روی آن پهن و صاف کرده وبا ۱۷۵درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که اگر خلال چوبی در آن فرو بردید، چیزی به آن نچسبد، در طبقه وسط فر از پیش گرم شده طبخ کنید. این کیک بسیار پوک و لطیف است وگرم و سرد، قابل سرواست اما برای برش های تمیز، بایستی بعد از سرد شدن کامل آن را برش بزنید.
برای تهیه مکرون نارگیلی، سفیده های تخم مرغ و نمک را با دور متوسط همزن تمیز بزنید تا فرم خود را حفظ کرده و فوم مانند شوند و اگر همزن را خاموش و از سفیده خارج کردید، حالت قله ای با سرخمیده پیدا کند. سفیده را بیش از حد لازم هم نزنید. شکر را به تدریج در چهار تا پنج مرحله به سفیده اضافه و با همزن بزنید تا مخلوط شوند، بیش از حد لازم، مرنگ را سفت نکنید. همزن را خاموش و پودر نارگیل را اضافه کرده و مواد را آرام و دورانی با هم مخلوط کنید. خلال پسته و گیلاس شکری خرد شده را نیز در صورت تمایل، اضافه کرده و این مواد را به آرامی روی پایه کیک پهن کنید.

کیک مکرون نارگیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *