کیک هل و زعفران

کیک هل و زعفران

از آرشیو بانو مریم آ در سایت مابانو

یک تخم مرغ را با کمی وانیل و ۱۳۰ گرم شکر هم می زنیم تا سفید شود حالا هم زن را خاموش کنید

چند قطره زعفران را با ۴ قاشق غذا خوری روغن مایع و ۵ قاشق غذاخوری شیر خوب مخلوط کنید

۲۶۰ گرم آرد و ۲ قاشق چای خوری بگین پودر الک شده و ۱ قاشق غذاخوری پودر هل هم اضافه کنید

و سپس مخلوط کنید

آرد و بگین پودر و هل را ابتدا سه بار از الک رد کنید تا خوب هوا داخلش برود

فر را روی دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا گرم شود

مواد را داخل قالب بریزید و داخل فر بگذارید تا پف کند با کمک یک خلال دندان از پخت میانی که باخبر شدید قالب را خارج کنید

برای روی کیک از کرم کاسترد استفاده کنید

کرم را با کمی هل و کمی زعفران خوب مخلوط کنید وروی کیک بریزید

داخل یخچال قرار دهید تا کاسترد کمی سفت شود و خنک

نوش جانتون

کیک هل و زعفران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *