کیک پای پنبه ای

کیک پای پنبه ای

توسط بانو نسرین بخش زیتون سایت مابانو

مواد لازم:

تخم مرغ ۲ عدد

آرد ۱ پیمانه و ۱/۳ پیمانه

ماست نصف پیمانه

شکر ۳/۴ پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

بکینگ پودر ۱ ق م

وانیل نوک چاقو

مواد میانی:

پودر کاسترد ۲ ق غ

شکر ۲ ق غ

شیر ۲ لیوان

میوه دلخواه به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا سفیده و زرده را جدا می کنیم سفیده را با همزن خوب می زنیم تا سفید و پفکی شود در ظرفی دیگر زرده و شکر و وانیل را با هم می زنیم تا کرم رنگ شود

ماست را می ریزیم و سپس روغن را اضافه می کنیم حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و بعد از سه بار الک کردن به مواد اضافه می کنیم و در آخر سفیده را اضافه می کنیم به حالت دورانی خیلی آهسته تا پف کیک نخوابد بعد داخل قالب تارت می ریزیم

بهتر است اگر قالب تارت تو گود ندارید داخل تارت معمولی بریزید و در آخر یک سانت از لبه کیک را خارج کنید
و در فراز قبل گرم شده  قرار دهید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه به دمای ۱۸۰ درجه

حتما ته قالب را روغن جدا کننده بزنید

تهیه مواد میانی :

پودر کاسترد و شکر را با هم مخلوط می کنیم بعد شیر را اضافه می کنیم روی حرارت می گذاریم تا به غلظت برسد فقط مراقب باشید روی گاز نگذارید به امان خدا مراقب باشید و مدام هم بزنید تا مثل فرنی شود

کیک پخته شده را اجازه دهید تا خنک شود حالا کاسترد ولرم را روی آن بریزید و روی کیک میوه بچینید

کیک پای پنبه ای

π@§®iπ:
پ.ن
بافت کیک بد نبود ولی کیکهای بهتری هم هست که میشه پایه این کیک باشن حتما کاسترد رو غلیظ بردارید تا خوب ببنده وگرنه شله و موقع برش سریز میشه من شیوه خودمو بهتر میپسندم و زودتر کاسترد سفت میشه اول یک و نیم پیمانه شیر و شکر رو رو حرارت میذارم نزدیک جوشش که شد کاسترد رو تو نصف دیگه شیر سرد مخلوط میکنم کامل و بعد به شیر اضافه میکنم و هم میزنم تا کامل غلیظ بشه
من توی کیک رنده پوست پرتقال و توی کاسنرد اسانس پرتقال زدم تا کامل پرتقالی بشه😋و با آلبالو و پرتقال تزیینش کردم
نوش جان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *