باقلوای شعیریه توسط بانو فاطمه جلالی در سایت مابانو
با آموزش باقلوای شعیریه در خدمتتون هستم دوستی که اولین بار این شیرینی رو به من یاد داد میگفت در عراق این شیرینی به نام دهین به فراوانی وجود داره. فقط اونجا خیلی چربتر و شیرینتر آماده میشه. این ورژن رژیمی تره دهین هست
مواد لازم:
یک بسته شعیریه
کره ۵۰ گرم
نصف قوطی شیر عسل
گردوی خرد شده بمیزان دلخواه
پودر دارچین یک ق غ سر خالی
همینجا بگم که میتونین از خلال بادام،خلال پسته،پودر هل هم استفاده کنین. مواد داخلش کاملا سلیقه ایه
در مرحله اول یک بسته رشته رو در اندازه های یک انگشت خرد میکنیم. نیازی نیست کوتاه تر باشن چون در طی مراحل پخت رشته ها کاملا خرد میشن
حالا رشته ها رو در یک قابلمه ترجیحا مسی یا روحی لبه بلند بریزین. رشته ها در حین همزدن به بیرون پرتاب میشن.به مدت پنج دقیقه با شعله نسبتا کم هم بزنین تا تغییر رنگ بدن
حالا نصف قوطی شیر عسل رو بصورت دایره ای روی رشته ها بریزین و به سرعت هم بزنین تا همه رشته ها آغشته به شیر عسل بشن و زیرش رو خاموش کنین
در این مرحله پنجاه گرم کره آب شده رو به رشته ها اضافه کنین و طوری مخلوط کنین که همه جای رشته ها آغشته به کره بشن. پنج دقیقه دیگه رشته ها رو تفت بدین. الان وقتشه که پودر دارچین رو اضافه کنین و باز هم تفت بدین. وقتی رشته ها به این درجه رنگ برسن تفت دادن کافیه
یک ورق فویل آماده کنین و یک نایلون فریزر رو باز کرده و روش پهن کنین
حالا رشته ها رو بصورت یک مستطیل روی نایلون پهن کنین و روش گردو بریزین
رول شعیریه رو کامل ببندین و بزارین یک شب یا حدود ١٠ ساعت تو یخچال بمونه
ول رو به شکل دلخواه برش بزنین و تزیین کنین
این باقلوا خیلی خوشمزه و پر طرفداره.امیدوارم درست کنین و لذت ببرین
من به یک سوال خیلی متداول هم جواب میدم این رشته ها را از سوپرمارکتهای بزرگ تهیه فرمایید
باتشکر از آموزش خوبتان
شما فرمودی نصف شیر عسل اضافه شه بقیه شیر چیکار کنیم در ضمن چیکار کنیم شیرینیش بیشتر شه . از بیرون که میخریم خیلی شیرینه
عزیزم اگر کامل شیرعسلی رو بریزین هم شیرین تر میشه، خوشمزه تر هم میشه بعد من واسه یه بسته شعریه ١٠٠ گرم کره میزنم، تا حالا دارچین نزدم بدون داریچینشم فوق العاده میشه، باید ی بارم با دارچین امتحان کنم ?
لطفا باقلوا ی عربی هم آموزش بدین
باتشکر از آموزشتون واقعا با حوصله ونکته به نکته توضیح دادین هالان میخوام درست کنم وقتی خوردم فاتحه برای امواتتون میفرسم امید وارم همیشه در پناه خدا سلامت وخوشحال باشی ممنونم
باتشکر فراوان از آموزش باقلوا
چیکار کنیم ک باقلوا نرم نشه و ترد بمونه؟
سلام ممنون از اموزشتون من مادر بزرگم طرز تهیه این شیرینی رو دیده بود ولی خب نتونسته بود یاداشت برداری کنه و خیلی دلش میخواست این شیرینی رو یاد بگیرم مچکرم از بیان طرز تهیه ای شیرینی خوشمزه
با سلام میشه این شیرینی را بدون شیر عسلی و با شربت غلیظ زعفران تهیه کرد به همین روش رول
دوست عزیز شیرین عسل باعث نرمی شعیریه میشه که بتوانید فرم دهید
ینی نمیشه با شربت درست کرد؟؟
آخه من با شیرین عسل درست کردم مزشو دوست نداشتم مزه خوبی نداشت
شعیریه رو کجا داره؟ از کجا میتونم تهیه کنم؟
سلام تمام لوازم قنادی ها همینطور سوپرمارکتهای بزرگ دارن
سلام. عزیزم من قم زندگی میکنم تمام سوپر مارکت های بزرگ رو رفتم ولی نداشتن. اگه بتونید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم که کجای قم میتونم تهیه کنم?
دوست عزیز شرمندتون هستم که واقعا نمی تونم بهتون کمک کنم ولی تهران فروشگاه رفاه . شهروند و هایپرها دارن
سلام عزیزم
بازاری که بسمت باجک هستش .سرش یه قنادی هست که شعیریه روداره
رو ب روشم یه لوازم قنادی هسش که میفروشه
تمام لوازم قنادیا دارن
از لوازم قنادی ها تهیه کنید
سلام
گذر خان مغازه سید بعده حمام عمومی پیداس اون داره
عزیزم گذر خان دارن
با سلام.
گذر خان انتهای کوچه به سمت منزل آیت الله بهجت. مغازه های اونجا دارند.
سلام
چکار کنیم باقلوامون نرم بشه؟؟؟
خب وقتی بزاریم یخچال مثل سنگ میشه
چطور برش بزنیم؟؟؟
سلام خیر اصلا مثل سنگ نمیشه قسمت شعریه رو نازک تر بدهید
سلام چکار کنم باقلوام نرم بشه؟ هر دفعه درست میکنم رشته هاش سفت میمونه خرچ خرچ میکنه زیر دندون
شیرعسل کامل رو بریزید
سلام من یه بار درست کردم اینقدر سفت شد که قابل خوردن نبود دلیلش چیه؟
باید تو کره خوب تفت بخوره اگه زود بردارید سفت میشه
عزیزم حتما کره کم ریختی یا زیاد رو گاز بوده اب شیرعسلی تبخیر شده
من هم قم زندگی میکنم. برید گذر خان از اقای خلیفه بخرید
سلام پخش باقلوا لبنانی در تهران،
بجای این شیرعسلی های آماده میتونم عسل طبیعی و نصف لیوان شیر اضافه کنم؟؟؟؟
منم این سوالو دارم
کسی هست حواب بده ؟
آخه توشهرستان ما این ندل شیر عسلی نیست
شیر عسل معمولی میشه زد ؟
اموزش شیر عسلی رو سرچ کنید از اینترنت بگیرید درست کنید، یه لیوان شیر نیست یک کیلو شیره
سلام
خیر شیر عسلی فقط اسمشه اما مواد تشکیل دهنده ش شیر و عسل نیست
سلام از سایت شف طیبه یا هانی شف طرز تهیه شیرعسلی رو ببینید
مواد تشکیل دهنده اش شیر و شکر هست بخاطر غلظتش که مثل عسل هست بهش میگن شیر عسلی
شعریه درواقع همان ورمیشل هست که اسم عربیش شعریه هست