خواص درمانی تمشک
میوه تمشک , برحسب واریته های مختلف, ترکیب متفاوت دارند .
بطور متوسط دارای ۸۵ درصد آب , مواد قندی , مقدار کمی اسیدهای آلی , پکتین , مقدارکمی مواد چرب می باشد.
تمشک میوه مطبوعی است که بصورت خام مصرف دارد .
از تمشک مربا , شربت و کمپوت نیز تهیه می شود .
آب تمشک طعم بسیار مطبوعی دارد . به هر دوصورت خالص یا رقیق شده با آب می تواند مصرف شود. آب تمشک
ویتامین ب و سی داشته ودارای املاح معدنی مهمی مثل کلسیم , فسفر , , آهن , سدیم وغیره می باشد .
آب تمشک نیرو بخش ,نشاط آور, سلامت بخش , ادرارآور , خواب آور , خنک و شفا دهنده است .
مصرف آب تمشک برای رفع چاقی بسیار توصیه شده است .