آموزش دسر زعفرانیتوسط بانو زهره انصاری
مواد لازم کرم زعفرانی:
پودر ژلاتین :۴ ق چایخوری سر پر
آب :یک چهارم پ
شکر:یک و نیم پ
آرد :۴ ق سوپخوری
نشاسته ذرت:۴ ق سوپخوری
شیر:سه و یک دوم پ
گلاب:نصف پ
محلول زعفران غلیظ:۲ ق س
کره:۵۰ گرم
خامه صبحانه:یک یا نصف بسته
ظرز تهیه ژله زعفراین:
آب رو در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه
شکر و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط میکنیم
زیر شعله رو کم می کنیم و مخلوط شکر و ژلاتین رو به آب اضافه می کنیم تا ذرات شکر و ژلاتین در آب حل شود و مایع شفاف شود
سپس شعله رو خاموش میکنیم.و گلاب و زعفران رو به اون اضافه می کنیم.(ترکیب گلاب و زعفرون بشه یک دوم پیمانه.اینم عکس پیمانه من
قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و چربی اضافه رو با دستمال پاک کنید و مایع رو در قالب بریزید و در یخچال قرار میدهیم تا نیم بند شود.
طرز تهیه کرم زعفرانی:
پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید تا اسفنجی شود.سپس روی بخار آب جوش یا یک دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا مایع ژلاتین شفاف شود
در ظرفی شکر و آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید
شیر رو به تدریج و در حال هم زدن با همزن دستی به آنها اضافه کنید تا به خوبی در شیر حل شوند
این مخلوط رو روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید.کمی که مواد داغ شد زعفران و گلاب رو اضافه کنید.میزان زعفران رو به اندازه ای بریزید که به رنگ دلخواهتون برسید.اگر لازم شد یکی دو قاشق بیشتر از دستور استفاده کنید
و در حال هم زدن اجازه دهید تا مواد بجوشد و غلیظ شود
کرم رو از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.همین مرحلش خیلی کرم خوشمزه ای میشه…میتونید چند تا قاشق ازش بخورید
سپس خامه رو اضافه کنید(من نصف بسته زدم) و هم بزنید(میتونید تا همین مرحله کرم رو به تنهایی درست کنید و توی جام بریزید و استفاده کنید.البته برای مواقعی که ژله درست نکردیدا وگرنه ادامه بدید)
من ظرف رو تغییر دادم تا مواد زودتر سرد بشه و کمی که از حرارت افتاد مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم.اگرژلاتینتون سفت شده دوباره کمی روی حرارت بذارید تا آبکی بشه
روی کرم رو نایلون بکشید و بذارید در دمای اتاق تا خنک بشه و به دمای اتاق برسه..خیلی زمان نمیبره
بعد به آرومی کرم خنک شده روی ژله نیم بند شده میریزیم و در یخچال میذاریم تا کاملا ببنده و سفت بشه
حدود ۵ ساعتی زمان میبره
قالب رو چند ثانیه توی آب گرم بذارید و اطرافشو با کارد تیز جدا کنید و در ظرف مورد نظر برگردونید.(مثل ژله)
من همون اول کمی از ژله رو توی قالب های کوچک قلبی شکل ریختم و برای تزئین روی دسر ازش استفاده کردم
راحت برش میخوره
بازم میگم دسر خیلی خوشمزه ایه .به خصوص کرمش که طعم بستنی زعفرونی داره.امیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد
یکم از کرمش اضافه اومد ریختم توی قالب گل
ممنون از آموزش هایی که قرار می دهید