سوپ با سس سفید

سوپ با سس سفید

کازیوه

توسط بانو محدثه بخش زیتون سایت مابانو
سوپ با سس سفید و قارچ،مخصوص و مجلسی
این سوپ بی نهایت خوشمزه ترکیبی از سوپ جو و سوپ شیر هست که تقریبا دستور هاشو باهم قاطی کردم که خیلی طعم لذیذی بدست اومد امیدوارم که در مهمانی های افطاری تون از این دستور بهره ببرین و لبخند رضایت بر روی مهموناتون خستگی رو از تنتون دربیاره.
و حالا موادی که لازم داریم این مقداری که من استفاده کردم برای چهار نفر بود
جو خیس خورده یک استکان
هویج یک عدد نگینی شده
قارچ خرد شده یک پیمانه
آرد دو قاشق غذاخوری سرپر
کره ۲۵گرم
خامه صبحانه نصف پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
شیر دو پیمانه
آب مرغ  ۲پیمانه یا یک بسته عصاره مرغ
جعفری ساطوری دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل بمقدار لازم آبلیمو  دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
اول قبل از شروع به طبخ،جو رو که از قبل خیس کردیم و چند بار آبش رو عوض کردیم میزاریم بپزه وسطای پخت هویج نگینی شده رو هم بهش اضافه میکنیم تا خوب نرم بشن،بعد در ادامه
پیاز رنده شده رو با کره تفت میدیم تا طلایی رنگ.بشه بعد قارچ رو همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و تفت میدیم تا اونا هم طلایی  بشن در این موقع آرد رو که الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و باز تفت میدیم حالا شیر رو اضافه کرده و آرام هم میزنیم،آب مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم«اگه از عصاره مرغ استفاده می کنید اونو با دو لیوان آب بزارین بجوشه بعد به سوپ اضافه کنین،حالا جو و هویج رو هم اضافه کرده و می گذاریم تا سوپ جا بیفته و غلظت پیدا کنه حین اینکه نمک سوپ رو.هم اندازه می کنیم،در آخر کار خامه رو.در ظرفی کمی میرنیم بعد یک ملاقه از سوپ رو به خامه اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست بشه بعد انرا به سوپ روی اجاق اضافه میکنیم و مدام هم می زنیم از این به بعد سوپ نباید زیاد بجوشه پس آبلیموی سوپ را هم اضافه کرده و زیرش رو.خاموش کرده و سوپ ما آماده است،البته جعفری ساطوری شده رو هم یکم قبل از خامه به سوپمان اضافه میکنیم.

سوپ با سس سفید
سوپ با سس سفید

نوش جان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن