طرز تهیه فوندو پنیری
پیش غذا مکزیکی (عکس نگار ) در سایت مابانو
مواد لازم برای ۳۶ عدد:
• ۴۱۰ گرم گوجهفرنگی خرد شده
• ۲/۳ پیمانه پیاز خرد شده
•نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده
• ۱۱۰ گرم فلفل چیلی سبز خرد شده
• ۳ پیمانه پنیر مونتری
• ۳ پیمانه پنیر مکعبی خرد شده
• نان تست
• شیر
۱٫در یک قابلمه، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
۲٫در قابلمه را بگذارید و ۳ تا ۴ ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید.
۳٫ فونده را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فونده سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود.