پخت کیک ردولوت

پخت کیک ردولوت

توسط بانو مریم بریمانی بخش زیتون سایت مابانو

۸۸مواد لازم :
شکر ١پیمانه
آرد ٢/۵ پیمانه
بکینگ پودر ٢ق غ
سرکه سفید ١ق چ
کره ١١۵ گرم
رنگ قرمز (من از امریکالر استفاده میکنم)
تخم مرغ ٢ عدد
شیر سه چهارم پیمانه که در سه مرحله یک چهارمی اضافه کنید
جوش شیرین ١ق چ
مواد لازم برای فراستینگ
کره ١٠٠ گرم
پودر قند ١٠٠گرم
پنیر ٣٠٠ گرم
طرز تهیه :
کره را داخل ظرف ریخته تا به دمای خونه برسه
شکر را هم اضافه کنید و هم بزنید
تخم مرغ ها را قبل اضافه کردن به مواد داخل فضای خونه بزارید تا به دمای خونه رسیده باشه و دونه دونه به مواد اضافه کنید
مقدار وانیلی که در دستور هست به دو قسمت تبدیل کنین و پس از هر تخم مرغ وانیل بریزین و با دور متوسط هم بزنید
(رنگ قرمز – سرکه سفید – پودر کاکائو الک شده را با هم مخلوط کنید و کنار بزارید)
شیر و ماست را ٣٠ دقیقه زودتر از درست کردن کیک باهم مخلوط کنید
حالا مواد شیر و ماست را با سرکه و رنگ و پودر کاکائو مخلوط کنید و به مواد اصلی کیک اضافه کنید
داخل یک ظرف آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و یک پنس نمک را با هم مخلوط کنید و دو بار الک کنین
ترکیب ارد را در ٢ مرحله به مواد کیک اضافه کنید  و با همزن دستی هم بزنین
نکات:
مواد کیک کمی غلیظ است
کف قالب کاغذ روغنی بزارید
گاز را با دمای ١٨٠ درجه ١۵ دقیقه زودتر روشن کنید تا گرم بشه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
فراستینگ
کره حیوانی نرم شده+پودر شکر را ٣-۴ دقیقه بازهم بزنید بعد از یک دست شدن پنیر ماسکارپونه را به مواد اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا فرم بگیره
اگه بخواهید   میتوانید کمی رنگ ژله ای ترکیب کنید
من از قرمز امریکالر استفاده کردم
میتوانید خامه قنادی ١۵٠ گرم را با ١۵٠ گرم پنیر ماسکارپونه یا لبنه برای فراستینگ استفاده کنید
نوش جان

پخت کیک ردولوت

1 دیدگاه دربارهٔ «پخت کیک ردولوت»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن