پخت کیک میموزا

پخت کیک میموزا

تخم مرغ ۵٠٠گرم حدود ده تا (میتونین مواد رو نصف کنین )
شکر ٢۵٠ گرم
وانیل ١/٢ ق چ
ارد ٢۵٠ گرم
مواد لازم برای کرم پاتیسیر
شیر ٢٠٠میلی لیتر
خامه شیرین ٢٠٠ میلی لیتر
شکر ٧٠ گرم
ارد ١۶ گرم (نشاسته ذرت هم میتونین جایگزین کنید)
زرده تخم مرغ ٣ عدد
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را داخل کاسه ریخته وانیل را هم اضافه کنید با همزن از دور متوسط به تند ٨-١٠ دقیقه بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود
ارد را در سه مرحله اضافه کنید و دورانی هم بزنید
این مواد را در دو قالب سایز ٢٠ میشه ریخت یا در یک سینی ٣٠ در ۴٠ که از وسط نصف کنید
نکات :

کف قالب را کاغذ روغنی بزارید
مواد این کیک کمی شل هست
دمای فر ١٨٠ درجه به مدت ٢۵ دقیقه زمان پخت
کرم پاتیسیر:
زرده و شکر و وانیل را با هم بزنید
٢ دقیقه با دور کند به تند
شیر و ارد یا نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید روی حرارت بزارید
مواد زرده را هم به شیر اضافه کنید هم بزنید تا غلظت ان مثل فرنی شود
از روی حرارت بردارید تا سرد بشه
وقتی سرد شد خامه قنادی فرم گرفته را با مواد بالا مخلوط کنید
(من کمی نسکافه غلیظ به مواد اضافه کردم )مواد را بین  کیک بزارید
برای تزیین هم میتونین از همین کرم استفاده کنید ولی این کرم قابلیت ماسوره زدن نداره .
میتونید از سیوپ یا بریلو هم برای تزیین استفاده کنید .

 

پخت کیک میموزا

3 دیدگاه دربارهٔ «پخت کیک میموزا»

  1. سلام من خیلی دوست دارم کیک و شیرینی بپزم ولی مایکروفرو… ندارم فقط یه اجاق گاز دارم که فر داره که اصلا نمیدونم باهاش میشه چیزی درست کرد یا نه من خیلی توسط اطارفیانم سرکوفت میخورم بهم میگن تو هیچ هنری نداری تو رو خدا کمکم کنید

    1. بانو ادمین

      سلام . تعداد آموزشهای کیک بدون فر در سایت قرار دارد می تونید از اونا استفاده کنید . ولی بهترین گزینه و بهترین کار استفاده از فر گازتونه می تونید با نمایندگی گاز تون تماس بگیرید بیان کار با فر و بهتون یاد بدن بعد به راحتی می تونید هر کیکی که دوست دارید درست کنید

  2. ریمیکس شاد اهنگ "ای دل تو خریداری نداری افسون شدی و یاری نداری" لیلا فروهر

    عالی قشنگ بود

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن