کیک قابلمه ای
ارسال از بانو ب نازی بخش زیتون سایت مابانو
مواد لازم:
آرد ۳لیوان
شکر ۱ لیوان و نیم
روغن که فرق نمیکنه مایع و جامد بودنش ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چ
بکینگ پودر ۱ قاشق و نیم غذاخوری
پودر کاکائو:۲ قاشق برای داخل کیک و ۲ قاشق برای گاناش
پودر نارگیل:به دلخواه
طرز تهیه:
تخم مرغها رو با شکر و وانیل با همزن یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ شود (نیازی به جدا کردن سفیده و زرده نیست)
شیر را اضافه میکنیم و کمی از شیر را نگه میداریم
(حدود ۴ یا ۵ قاشق).هم میزنیم.سپس روغن را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم.
حالا آرام آرام آرد و گردو (از قبل با بکینگ پودر مخلوط و ۲بار الک کرده ایم و گردو را بهش اضافه کردیم)
را اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم و پودر کاکائو را نیز اضافه میکینیم .شیر باقی مانده را هم اضافه میکنیم
و آرام هم میزنیم تا خمیر یکدست شود.حالا درون قابلمه ی تفلون یا نچسب
(که از قبل چرب کرده و ارد پاشیده ایم) میکنیم حالا در قابلمه رو با دمکنی میپوشونیم
و روی شعله پخش کن روی گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا ۱ساعت.بعداز ۱ساعت کیک آماده است.