کیک قابلمه ای

کیک قابلمه ای

ارسال از بانو ب نازی بخش زیتون سایت مابانو

مواد لازم:

آرد ۳لیوان

شکر ۱ لیوان و نیم

روغن که فرق نمیکنه مایع و جامد بودنش ۱ لیوان

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۵ عدد

وانیل ۱/۴ قاشق چ

بکینگ پودر ۱ قاشق و نیم غذاخوری

پودر کاکائو:۲ قاشق برای داخل کیک و ۲ قاشق برای گاناش

پودر نارگیل:به دلخواه

طرز تهیه:

تخم مرغها رو با شکر و وانیل با همزن یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ شود (نیازی به جدا کردن سفیده و زرده نیست)

شیر را اضافه میکنیم و کمی از شیر را نگه میداریم
(حدود ۴ یا ۵ قاشق).هم میزنیم.سپس روغن را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم.

حالا آرام آرام آرد و گردو (از قبل با بکینگ پودر مخلوط و ۲بار الک کرده ایم و گردو را بهش اضافه کردیم)
را اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم و پودر کاکائو را نیز اضافه میکینیم .شیر باقی مانده را هم اضافه میکنیم

و آرام هم میزنیم تا خمیر یکدست شود.حالا درون قابلمه ی تفلون یا نچسب

(که از قبل چرب کرده و ارد پاشیده ایم) میکنیم حالا در قابلمه رو با دمکنی میپوشونیم

و روی شعله پخش کن روی گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا ۱ساعت.بعداز ۱ساعت کیک آماده است.

کیک قابلمه ای
کیک قابلمه ای

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن