دسر کدو حلوایی خانم امیری

دسر کدو حلوایی خانم امیری

در سایت مابانو

شیر ١٢۵ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ٢ عدد
شکر ٧۵ گرم
عسل ٣ قاشق سوپخورى
خامه ١۵٠ میلی لیتر
کدو حلوایى ٣٠٠ گرم
دارچین ٢ تکه
جوز هندى ١/۴ قاشق چایخورى
پودر هل ١/۴ قاشق چایخورى
آب ٨٠ میلى لیتر
پودر ژلاتین ٣ قاشق چایخورى

روش تهیه:
شیر را همراه با دارچین روى حرارت قرار دهید تا گرم شود.
زرده ى تخم مرغ ها را با شکر و عسل هم بزنید تا رنگ آن روشن شود اینک خامه را افزوده و به آرامى با شیر گرم مخلوط کنید کمى حرارت داده سپس کدو حلوایی که از قبل پخته و پوره کرده اید را همراه با ادویه ها به مواد بیفزایید. از روى حرارت برداشته و آن را کمى خنک کنید. اینک پودر ژلاتین را به آرامى روى آب سرد پاشیده و آن را به روش بن مارى ذوب کنید. اکنون ژلاتین را با کرم مخلوط کنید و کرم را داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته:
در صورت تمایل مى توانید کدو را بپزید و کرم را به جاى قالب درون کدو بریزید.

دسر کدو حلوایی خانم امیری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن