طرز تهیه فروماژ پرتقال

طرز تهیه فروماژ پرتقال

توسط بانو نسرین بخش زیتون سایت مابانو

آب پرتقال طبیعی : ۱ پیمانه

ورق ژلاتین : ۳ عدد

زرده تخم مرغ : ۳ عدد

شکر : ۲/۱ پیمانه

خامه : ۱۰۰ گرم

مغز پرتقال :۱ پیمانه

رنده پوست پرتقال : ۱ ق م

طرز پخت:

قالبی که مدنظرتون هست رو آب بریزین و خالی کنین و بذارین توی فریزر.(این کار باعث میشه که بعد از آماده شدن، راحت دسر از قالب جدا بشه)

زرده تخم مرغ رو با شکر خوب بزنین.

ژلاتین ها رو خرد کرده با ۳ قاشق آب نرم کنین

و روی بخار کتری بذارین تا حل بشه و مایع شفافی داشته باشین.

آب پرتقال رو بریزین. (سرد نباشه آب پرتقال) و ژلاتین رو هم اضافه کنین. هم بزنین و بذارین خنک بشه.

یه مقدار از مواد رو توی ظرف بریزین و رنده پوست پرتقال و خامه رو هم اضافه کنین و خوب هم بزنین تا مایع صافی بدست بیاد. بعد اینو به بقیه مواد اضافه کنین تا یه دست بشه
پرتقالهای خرد شده رو هم بریزین.

قالب رو از فریزر دربیارین و مواد رو بریزین داخلش و بذارین توی یخچال تا ببنده.

دسر که سفت شد از یخچال بیرون بیارین. و تو ظرفی که دسر رو توش میخواین سرو کنین برش گردونید

طرز تهیه فروماژ پرتقال

2 دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه فروماژ پرتقال»

  1. مهسا _ دسر پرتقالی

    ممنون بابت آموزش بسیار خوبتون
    این دسر پرتقالی رو به بقیه هم پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن

هر روز با ویدیوهای آموزشی و کلی مطالب جذاب دیگه در خدمت شما هستیم