گوشت چرخ کرده با چند قاشق پیاز داغ همرو با هم تفت داده تا قرمزی گوشت کاملا از بین برود
بعد همرو با هم تفت میدیم و نمک وفلفل/ زردچوبه/ پودر کاری/پودر سیر/آویشن همرو باز کمی تفت بدید.
رب اضافه کنید و خوب همرو تفت بدید و نصف لیوان آب اضافه کنید و زیر تابرو کم کنید .
اگر طعم فلفل دلمه ای دوست دارید میتونید به صورت خلال به مایع ماکارونیتون اضافه کنید.
ماکارونی رو با نمک و مقداری زردچوبه بجوشونید و آبکش کنید.
برای ته دیگ ،روغن بریزید کف قابلمه و بزارید کامل داغ بشه نون لواش رو کف قابلمه قرار بدید.
بعد ماکارونی آبکش شده و مواد،همینطور به ترتیب تا آخر.
درش رو ببندید و زیرشو متوسط بزارید بمونه.
بعد از ١٠ دقیقه زیرشو کم کنید و دمکنی بزارید.
بعد از ٢٠تا ٣٠دقیقه آمادس.