همبرگر ذغالی با پنیر

همبرگر ذغالی با پنیر

یه بمب خوشمزه

توسط بانو مریبم بریمانی بخش زیتون سایت مابانو

مواد لازم برای ١۴ عدد همبرگر

گوشت چرخ کرده یک کیلوگرم
(من یک کیلو گوشت رو با دویست گرم چربی قلوه گاه مخلوط کردم )
پیاز ۵٠٠ گرم
پنیر ورقه ای پروسس مخصوص ساندویج گرم و
پنیر گودا
از هر کدوم یک بسته

گوجه و خیارشور به میزان کافی

نمک و فلفل

.
گوشت باید حتما چندین بار (دست کم ۴ بار) چرخ شود. این کار به ورز داده شدن گوشت کمک کرده و برگر خوشمزه توی رو بهتون میده

 

۱– ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید.

حتما پیاز رنده شده را با دست بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.

۲– گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید.
نکته: افزودن فلفل تنها برای گرفتن بوی بد گوشت است و نباید موجب تند شدن غذای شما شود

با دست‌تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه گوشتی حالت چسبنده پیدا کند. گوشت را آنقدر ورز دهید که بتوانید با یک حرکت همه آن را از داخل ظرف بلند کنید و گوشت جدا نشده و نریزد. سپس مخلوط گوشتی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال و یا بیرون از آن قرار دهید تا اصطلاحا عمل آید.

قبل از اینکه شروع به کار کنید هم مقدماتی لازم است. ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دست‌تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه کباب دست‌تان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و انرا گرد کنید میتونید از قالب مخصوص برگر هم استفاده کنید .

نحوه پخت:
اکنون آتش را بر پا کرده،دقت کنید که اگر آتش را توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. این برای این است که در صورتی که از مواد اشتعال زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از بین رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دوده هیزم و یا ذغال شما به طور کامل سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند

برگر ها را داخل توری مخصوص چیده و انها را بپزید
بعد از پخت پنیر ها رو در دو طرف برگر قرار برید و در یک سمت گوجه و در سمت دیگر خیارشور گذاشته و داخل نون قرار دهید

نون را داخل ظرف توری قرار داده و در حد ٣٠ ثانیه هر طرف ان را روی زغال داغ گذاشته و میل بفرمایید

نکته :میتونید از برش کالباس هم داخل ساندویج استفاده کنید

نوش جان

 

برگر ذغالی

Marian.chef

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن

هر روز با ویدیوهای آموزشی و کلی مطالب جذاب دیگه در خدمت شما هستیم